Kovové chodítko pavouk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4704
7.6.10 20:00

kovové chodítko pavouk

Ahojte děvčata :mavam:
Mám takovej dotaz,nemá někdo doma klasického pavouka?Takove to kovove choditko?Shanim a nemuzu sehnat,vse jen ty plastove moderni:) ale k babicce na zahradku bude nej ta klasika,dekuji moc.A taky prosim bez kritik na choditka,kuju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
439
7.6.10 20:14

Jejda, měli jsme ho dlouho u našich na půdě, myslím že už jsme ho zlikvidovali :-( ´pozeptám se. My jsme v něm se ségrou najezdily kilometrů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
7.6.10 20:18
MikaSipa píše:
Jejda, měli jsme ho dlouho u našich na půdě, myslím že už jsme ho zlikvidovali :-( ´pozeptám se. My jsme v něm se ségrou najezdily kilometrů :dance:

jeeee to budes moc hodka,je to fakt paradni vec bohuzel dnes neni k sehnani :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
7.6.10 20:27

Volala jsem mamče, tak už to vyhodili :cry: Ještě jsem si vzpomněla na kamarádku, holčičky jí v tom běhaly, a už jsou větší, tak jí písnu mailika, jestli ho nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
7.6.10 20:29
MikaSipa píše:
Volala jsem mamče, tak už to vyhodili :cry: Ještě jsem si vzpomněla na kamarádku, holčičky jí v tom běhaly, a už jsou větší, tak jí písnu mailika, jestli ho nemaji.

to je ale skoda…tak moc dekuji jsi hoooodná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.10 21:26

Ahoj, taky jsem ho sháněla na zahradu malej ještě nechodí a doma chodítko nechci ale na tu zahradu bych ho na chvilku dávala, třeba se by se rozchodil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.10 22:22

AHOJ JA JSEM HO MELA PUJCENY ALE MALEJ V TOM NECHTEL BYT TAK SE ZEPTAM JESTLI BY HO NEPRODALI

• Citovat
  • Upravit
4704
7.6.10 22:26

Dekuji,mala ma 7mesicu a chodi okolo sedacky,na zahradce si stoupne o vse co jde ale jeste je malicka tak ji tam chci mit v choditku a ja i muj pritel jsme na nem vyrostli, on uspesny fotbalista a ja nohy krive taky nemam :) jen ty plastove jsou takove lenive,zaujmou deti barvami a hrackami coz je nenuti se nekam dostat,to mame doma jen na chvilku nez udelam jidlo a uz je nevrla jinak nepouzivame.Ale dik moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.6.10 22:41

nymphi já ho měla u starší dcerky. Taky mi v něm lítala ale když se stalo, že v něm venku po 3 „havarovala“ spadla i s ním, tak mi pak odmítala sama chodit a začala až ve 13 měsících. Proto ze své zkušenosti toto chodítko pro mladší nechci. Řekla bych, že je určeno pro fakt rovnou plochu a venku fakt byly problémy. Spíš nějaké robusnější, ve kterém se nevyvrátí - tady pokud vůbec nějaké. A nebo jen „chodítko“ ve stylu jako pro důchodce, kdy ho v podstatě tlačí před sebou.
Toliko moje zkušenost s tímto chodítkem… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
8.6.10 07:17
Markit.Hl píše:
nymphi já ho měla u starší dcerky. Taky mi v něm lítala ale když se stalo, že v něm venku po 3 „havarovala“ spadla i s ním, tak mi pak odmítala sama chodit a začala až ve 13 měsících. Proto ze své zkušenosti toto chodítko pro mladší nechci. Řekla bych, že je určeno pro fakt rovnou plochu a venku fakt byly problémy. Spíš nějaké robusnější, ve kterém se nevyvrátí - tady pokud vůbec nějaké. A nebo jen „chodítko“ ve stylu jako pro důchodce, kdy ho v podstatě tlačí před sebou.
Toliko moje zkušenost s tímto chodítkem… :oops:

No jde jen o zahradku u babicky je to rovny beton asi 5×6m,pak je travnata cast ale tam se mala nedostane.A prave ty choditka co se jich drzi by byli vic nebezpecnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.6.10 13:34

Choditko

Ahoj pokud mas zajem o choditko pavouk tak mi napis treba sms a nabidni cenu mame ho naprodej dik s pozdravem Radka. 773918189

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mataclear
9.8.10 19:54

chodítko

Dobrý den,
taky sháním starý typ kovového chodítka. Pokud ho máte někdo na prodej, budu moc ráda.
608432160

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí