Postýlka z Ikea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nikynka86
24.7.10 20:02

Ahoj,
mame nejakou z Ikeii podobnou asi co myslis,ale stala okolo 1000kc tak nevim,ale mame ji doma 16mesicu,pouzivanou 4mesice,ale byla fajn,bytelna a celkove mi na ni nic nevadilo,ale maly spi od 4m ve velke posteli takze uz postylku nejaky ten cas nemame a je slozena na pude :)

• Citovat
  • Upravit
3379
24.7.10 20:46

Tak jsem koukla na net a máme postýlku Gulliver. Stála teda víc, ale chtěla jsem sundavací bočnici, aby malé postýlka vydržela dlouho a nemusela jsem hned kupovat velkou postel. Děti ve školce spí na stejně velké matraci (60×120) takže mi nepřijde malá. A rošt v nízké poloze je dostatečně nízko, Naty jí zatím zdaleka nepřeleze a až povyroste, prostě sundám bočnici. Obecně mi přijdou postýlky v Ikee celkem kvalitní, oproti tomu, co se dá sehnat za 1000 v obchodě. Jak tu někdo psal, jsou z masivního buku. Kybych netrvala na sundavací bočnici, šla bych do té za 699,– A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
24.7.10 21:20

Jelikož jsme teď sháněli postýlku, tak jsem jich okoukla spoustu a musím říct, že ta za 699,– z Ikei je výrazně kvalitnější než většina těch z cenové kategorie do 2500,– co mají jinde. Protože je dělaná z buku a tudíž nehrozí nějaké ohnutí tyček a podobně. A ještě je mají :-)
My tedy nakonec jdeme do Gulivera, ani ne tak kvůli sundavací bočnici, ale chceme bílou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
25.7.10 11:41

Nevite nekdo, jestli se na postylku z Ikea daji nasadit kolecka?

A jaky je tam rost? Napr. u toho Gulivera pisou „perforovany rost postele“, coz bych si predstavila jako klasicky rost, ale pak tam pisou, ze dno postele je ze sololitu…to je ten sololit jeste polozeny na tom rostu? A dala by se ta matrace treba dat jen na ten rost, bez sololitu? Treba u velkych posteli to tak je a nikde nic netlaci, ale nevim, jak u miminkovskych…

• Citovat
  • Upravit
jananica
25.7.10 13:31

my máme tu za 699ká, má klasický širokošprušlový rošt a normoš na tom máme matraci. žádnej sololit. prostě jako u dospělácké postele. kolečka netuším, chtělo by to omrknout typ koleček a jak se přidělávají.

• Citovat
  • Upravit
10178
25.7.10 15:02

Holky, moc vám děkuju, pomohly jste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.8.10 12:58

Ahoj holky,

prodávám po malém postýlku Gulliver z Ikea (bílá)i s matrací. Je používaná dva roky, malý ji ani teď něpřeleze. Byli jsme s ní moc spokojeni. Rošt má dvě polohy a pak se dá sundat celá bočnice při přechodu na velikou postel (u nás nepoužito, rovnou šel na velikou…) Matrace je kvalitní z PUR pěny (ta nejdražší co v ikea tenkrát měli), 7 cm tloušťka, sundavací pratelný potah.
Tady je inzerát s fotkama pro případné zájemce:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
24.5.12 08:18

ahoj holky
Chtěla bych se zeptat na tu postýlku z ikei za 699,– tu singlar.. Máme ji teď v té prvni poloze, malej už začíná dělat různé blbiny takže bych mu ten rošt chtěla dneska snížit, ale návod už nemám a když sem se dívala tak v té nižší poloze nejsou žádné dírky jak v tom prostředku?! Takže vůbec nevím jak tam ten rošt bude držet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
24.5.12 08:30
@Veverunkav píše:
ahoj holky
Chtěla bych se zeptat na tu postýlku z ikei za 699,– tu singlar.. Máme ji teď v té prvni poloze, malej už začíná dělat různé blbiny takže bych mu ten rošt chtěla dneska snížit, ale návod už nemám a když sem se dívala tak v té nižší poloze nejsou žádné dírky jak v tom prostředku?! Takže vůbec nevím jak tam ten rošt bude držet??

http://www.ikea.com/…ts/00115751/
je tam stáhnout montážní návod :palec: když rozklikneš informace o výrobku

• Citovat
  • Upravit
2947
24.5.12 08:36
@Veverunkav píše:
ahoj holky

Dirky tam jsou, uplne dole a myslim, ze navod nepotrebujes. Taky jsem je hledala, jsou tam male dirky, vzdy jedna vic nepotrebujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
24.5.12 08:37

děkuju to sem našla ale sem jenom na mobilu a to mi nejde otevřít.. :( pc je ve správce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
24.5.12 08:43

no tak až uvařím tak tu postýlku vyndám.. Tak snad tam jsou.. Já je takhle pouhým okem teda nevidím.. Už sme měli problém že chyběl jeden šroub. Tak snad nebudou chybět ještě dírky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.5.12 10:03

@Veverunkav Teď to pořádně nemůžu prohlédnout - mrňous spí, ale ten rošt máme na úrovni, jak se dole spojují bočnice. Co si pamatuju, tak dírky byly hodně malé a dokud se nesundal rošt z horní polohy, tak jsem je taky neviděla.

• Citovat
  • Upravit
1990
12.7.17 09:15

Ahoj holky, mate zkusenosti z postylkami. z Ikea? Daji se na ne primontovat kolecka? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.7.17 09:22

Vážně jste s ní všechny tak spokojené? Já ji nedávno chtěla pořídit a když jsem ji viděla naživo tak jsem měla pocit, že když si v ní později malý stoupne tak se rozpadne nebo převrátí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí