Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Je to v dispozicích letového řádu té které společnosti. Přeji miminku hezkou dovolenou.
Na letisti v Praze muzes normalne provezt 1,5 l vody. jenom jim to das do takovy specialni krabice. Na jinych letistich to vetsinou nejde.
@Lenka0505 v Pardubicích nám letos také nechali 1,5l vody a dvě dětské láhve ![]()
Letos v Praze i loni nechali detem jejich pullitrove vody.
Kdyz jsme leteli zpatky, z Corfu, tak tam uz se ptali na vek a vyhodili mi to:))
Ale pro pulrocni dite by nemel byt problem..ja uz je mam trochu vetsi ![]()
Ja to asi blbe napsala, v CR jsou vic v pohode. Treba z Londyna muzu mit jenom jeden pytlik make up atd…z Prahy vozim klidne 3. Zadny tekutiny neprojdou… a tam se chodi nejdriv pres security, takze si musim koupit piti az primo na letisti.
Děkuju za odpovědi. No jde mi spíš o to, aby jsme ji měli dostatek sebou na týden. Malinký vadila i tady jiná značka vody a úplně nevim co pak shánět tam😂
@Zanyyxx1 píše: Více
No ale to budeš mít v odbaveném zavazadle. Tam problémy ani omezení na tekutinu nejdou. Jen pozor na váhový limit na jeden kufr. Bývá to myslím 21 kg.
Ona myslí, že veškeré tekutiny do 100 ml musíš vložit do speciálního pytlíku. A ten pytlík na některých letištích požadují jen jeden na osobu.
No, pokud to nechceš na palubu, ale necháš si zavazadlo odbavit, tak tam si můžeš vézt vody kolik chceš,
@Zanyyxx1 vezla jsem letos do Bulharska a úplně zbytečně, denně jsme dostávali 4lahve balené vody a vedle hotelu byl hned obchod…dcera je kojena
ano, samozřejmě, i rtěnka je na letišti považovaná za tekutinu
Zdravím. Mám dotaz..letíme teď poprvé do Španělska. Mám půlroční mimčo. Jak je to s kojeneckou vodou do kufru? Dekuji.