kojenecké plavečky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
203
9.12.05 21:08

kojenecké plavečky

Ahoj holky,

od ledna budeme jezdit na plavání a tak řeším, co do vodičky pro případ „nehody“ :lol:
Objevila jsem super plavečky - bambino mio http://www.detskydum.cz/detail.aspx?…
Nemáte s tím některá zkušenost. Nevím, jestli nejsou přece jenom lepší ty plínky do vody.

Děkuju za vaše názory.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
9.12.05 22:08

Ahoj,
radeji se prvni zeptej v tom centru kam budete chodit plavat, co preferuji. Nekde neradi vidi plavaci plinky a jinde pro zmenu nechteji plavky. Pokud je jim to jedno, tak bych sla asi do plavek. Ale priznavam, ze s plinkama nemame zadne zkusenosti…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
9.12.05 22:18

Ahoj,
tak já dávám plenky do vody a jsem s nimi moc spokojená. Kupuju je v DM ty jejich Babylove stojí okolo 100,–Kč a je jich tam 11. Plavečky mám koupený, ale bohužel větší. Myslím si, že je jedno jestli dáš plavečky nebo plenky.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.12.05 22:22

Ahojka, my jsem nejdřív používali plenky, potom jsem malé přímo v centru koupila plavecky - jjsou úžasné, malinké, naprosto k sežrání. Stály něco přes 100,– Kč. Když jsem pak viděla, jak děti kolem rychle přibírají a vůbec jim nevydržely, tak jsem váhala, jestli jsem udělala dobře. Ale v našem případě to opravdu byla super investice, máme je totiž užvíc než rok, malá má teprve 9,5 kg :D :D Tak možná zvaž i tohle, jestli se ti vyplatí.
Pokud se týká používání, myslím, že plenky i plavky jsou v pohodě.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.12.05 22:22

Jej,
ty plavecky jsou vazne silene drahy!!!!! Jednoznacne preferuju plavecky, prijdou mi takove hygienictejsi a lepsi - plavu s obema holkama dva roky a nehodu jsem ani u jedne nezazila ani jednou. Poridili jsme plavecky za 80 kc - prakticky stejne jako je to bambino mio a slouzi uz tretimu diteti - nejprve je mela Ada, pak kamosky synek a ted je nosi Pepi :) Pepi zacala plavat uz v sesti tydnech, tak jsem ji musela mirne stahnout nohavicky - a plavecky slouzi paradane - jak poroste, tak ji je budu postupne povolovat :)
Koukni po hypermarketech, urcite nekde objevis plavecky na mnohem lepsi peniz.
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.05 22:24

Ahoj,
my plaveme v plavečkách a zdá se mi to lepší,i když plínky jsme nezkoušeli,mám pocit a i se to říká,že musí nasáknout vodou a táhnout ke dnu.V „našem“ centru je jim jedno,jestli má mimi plenku nebo plavky,ale všichni chodí v plavkách.Myslím,že ani nejsou potřeba takové „speciání“ ,na které jsi dala odkaz,zdají se mi zbytečně drahé,i když teď je taky máme skoro ty samé,dostaly jsme je.Stačí normální,nijak nepodšité plavečky,jen musí okolo nožiček těsnit,aby nevyklouzlo hovínko:o))).Ale raději se ve vašem centru optej,jestli mají nějaké zvláštní požadavky.Papa Jana

• Citovat
  • Upravit
850
9.12.05 22:30

Týýý jo, plavky za 300. To je příšerný.
Zkus kouknout spíše v marketech. Já kupovala nedávno v Hypernově za 50,– Byla akce - sleva 50%.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.12.05 08:20

Ahoj,
byt tebou, poptala bych se v centru, kam budete chodit plavat!
My chodime od zari, pleny do vody nechteli (pry se „nafukuji“ a pak drzi miminku zadecek nad vodou :(, navic, ani plenkove plavky nezachyti vsechno a co nam tam rekli, tak curani nevadi… Proste, pry jsou lepsi plavky. Hned mi je tam nabidli a staly nas 80Kc! A jsou super, strasne Kubovi slusi :wink:
300,– za plavky mi prijde strasne moc! ikdyz musim rict, ze podle obrazku je na tom nasem plavani par deticek taky ma…
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.12.05 09:05

:D ahojky i my se musime pridat..my chodime take plavat,mame plavecky..ktere nas fungl nove a bez slevy staly 80kc…nevim akorad jak jsou cislovane..protoze 98 nam je mala uz..a tak porad premyslim,jestli sehnat plavecky jine a nebo ty plenky..nam na kurzu rekli,ze jim je to jedno co miminko ma…hlavne aby neco melo…Jinak ja jsem z chomutova…a trebas tady nemuzu sehnat plenkove plavky..myslim male..tu velikost kterou potrebuji..vse je to na 14kg…ja potrebuji na 7kg..Takze zustanu asi u tech plavek…Nehlede na to,ze ja se v tech plenkovejch plavkach nevyznam… :oops: ja nevim..je tam trebas napsano 14kg a pod tim nejake 32bs nebo bt..ja ted nevim…a tak me to docela mate…ale s palvkama jsem spokejene…mejte se hezky…a preji krasny zbytek dne.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
10.12.05 11:25

ahoj, my máme plavečky právě od firmy Bambino Mio, nejsou teda nejlevnější, ale je to právě proto, že mají speciální nepropustný materiál. Sama jsem zažila maminku s „obyčejnýma“ plavečkama a pokakaným dítkem ve vodě, všechno to okamžitě přes ty plavky prošlo a bylo po plavání. Plavací plínky se mi moc neosvědčily, přijde mi, že hrozně nasáknou vodu a táhnou pak dítko dolů. Podle mě se občas trochu připlatit vyplatí :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
10.12.05 21:29

Ahoj holky,

díky za Vaše názory. Já asi taky pudu do těch plaveček, přijde mi, že těm dětem musí strašně slušet :) Ale jsem opravdu překvapená, jaký mi píšete ceny, za který jste je koupili a já jsem si myslela, jak jsem sehnala levně :) Zkusim ty hypermarkety, snad budu mít štěstí.

Tak ať žije plavání :)

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí