Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahooj. Nevíte někdo kolik by na jedno kojeni mělo cca vypít 5 týdenní miminko? ![]()
@Lenka381 píše: Více
Tolik, kolik si vezme. Prostě koj na požádání a dokud pije, koj ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Přesně tak. Přece nejde říct konkrétní množství - akorát by ses stresovala, že zrovna to tvoje pije hodně/málo.
Nevím, kojila jsem jak si řeklo a jak dlouho chtělo. V tomto týdnu už jsme to nezkoumala.
Nevim, neresila jsem to ani u prvniho. Kojim tak jak potrebuje ![]()
Nic takoveho, jako je „ideální, správné“ množství, neexistuje..oba jsem rodila ve vedrech, celé šestinedělí prokojene (nejen kvuli vedru tedy). Řiď se miminkem. Teď kojím často i ročního, i když pije vodu. Je z těch veder hotový a žádá si to častěji.
Kojila jsem nějakých 14 měsíců a jako fakt nevím, kolik kdy syn vypil. Na prsu jsem žádnou odměrku neměla
![]()
To vím, ale tak když dítě roste a u prsa kolikrát usnul, tak ho přece nebudu furt strkat na váhu ![]()
To vime kazda. Ale ja jsem vsechny 4 dcery vazila jen v porodnici. Kojila jsem je 20 mesicu, 9 mesicu, 2,5 roku a 2,5 roku.
@Janča6 píše: Více
Jako pokud nepije fakt maličko, že váha nepribyva, pak nějaké vážení pochopím. Ale když roste, tak fakt netřeba řešit, kolik vypije. Ono ani toy tabulky u UM nejsou nijak přesně, každé dítě je jiné a má jiné potřeby v tomto ![]()
Tak to bude brzy zase kontrola, tak uvidíš, co řekne dr. Ale až tak málo mi to teda nepřijde, řekla bych, že je to v pohodě ![]()