Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Plně kojím už 5. měsíc a dnes jsem začala krvácet. Může to být menstruace? Doktorka mi říkala, že během kojení to není možné. Máte někdo podobné zkušenosti? Moc děkuji za odpověď.
Paní doktorka ukrutně kecá. U ženy je to obzvlášť zarážející.
MaminaL píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Plně kojím už 5. měsíc a dnes jsem začala krvácet. Může to být menstruace? Doktorka mi říkala, že během kojení to není možné. Máte někdo podobné zkušenosti? Moc děkuji za odpověď.
přesně, je to pěkná blbost
já měla ms normálně i během kojení
Tez bych rekla, ze mudr. pekne keca. Ja osobne se dokonce pri svem stesti pripravovala, ze to dostanu hned po sestinedeli.
Nastesti jsem to dostala az pul roku po porodu.
Tak já jsem dostala ms 3 měsíce po porodu a to jsem ješ
tě kojila,takže možné to je.
Přesně tak, já dostala MS půl roku po porodu a tehdy jsem ještě plně kojila…
Aspoň můžeš svoji mudr. poučit. ![]()
Já ms nedostala po celou dobu kojení ale je to u každého jiné ![]()
Taky jsem MS nedostala celou dobu, co jsem kojila. Pak jsem zase otěhotněla (a musea poslouchat ty kecy, že jsem se spoléhala na to, že kojení je antikoncepce - měli mě za blbku nebo co
). Takže když to tak počítám, momentálně je to přesně tři roky, co jsem nemenstruovala
Buď jsem těhotná, nebo kojím ![]()
Jo, ale tím jsem samozřejmě nechtěla říct, že to je normální. Naopak - většina mých kamarádek začala menstruovat hned po 6nedělí, a to plně kojily ![]()
ja plne kojila do 6 mesice…a tri tydny po sestinedeli sem dostala mentruaci..a pak pravidelne kazdy mesic jako hodinky…takze pani doktorka je vedle jak ta jedle
a co tak vim z okoli tak je to dost bezne.
Zdravím! synovi je rok a měsíc. Ještě kojím. Měsíčky jsem dostala až teď ale je to individuální!!!
Já při kojení ms měla a to jsem kojila plně dvojky a ms jsem měla již od porodu a pravidelně
MaminaL píše:
Dámy, moc děkuju za radu. Uklidnily jste mě.
A vo tom to tady je ![]()