Krvaceni

3
8.9.10 03:25

krvaceni

Ahojte,.Muze mi nekdo poradit? Mam 7tydeni holcicku,tedy jsem 7 tydnu po porodu a stale krvacim. Nekdy je to jen slabe spineni a jindy jako treba dnes, to pripomina menstruaci.Nevim zda je to jeste v normalu,nebo bych se mela radeji obratit na lekare?Jsem plne kojici a jine problemy ani priznaky jine choroby nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
8.9.10 06:16

Ahojky. Nepíšeš, zda už jsi byla na kontrole u gynekologa po šestinedělí. Jinak to klidně může (ale nemusí) být první menstruace po porodu - teda pokud to bylo špinění a přešlo v krvácení. Já osobně bych zašla na gyne - nebo tam aspoň zavolala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
8.9.10 07:14

ahojky apřestala jsi už krvácet po porordu? Ono název šestinedělí neznamená že krvácíš šest neděl někdo míň a někdo víc :cert: já bycha si zkusila počkat týden a až pak bych to řešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.9.10 07:16

Na lekare bych se obratila.Mohl ti tam zustat klidne kousek placenty.On to zjistii jestli je to menstruace nebo co ot je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.9.10 08:37

Pokud to je krvácení horší než při MS jela bych a nečekala.Já málem vykrvácela pár hodin po porodu a začlo to uplně nenápadně jen jako MS.Přišlo mi to uplně normální,ale dr co se na mě přišel podívat se zhrozil.zmáčknul mi břicho a krev ze mě doslova stříkala :roll: (omlouvám se za ten popis)
Pak už to lítalo a zjistilo se že mám plný moč. měchýř a zadržuju kvuli tomu krev(doufám že jsem to dobře pochopila)
Udělal mi cévkování a dostala jsem transfuzi.Kdybych nebyla v porodnici asi bych vykrvácela.
Určitě se nech jet zkontrolovat.Tet to muže být ještě velké krvácení ale během vteřiny se to muže vše změnit a být mnohem horší.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
8.9.10 08:46

Ahoj, já krvácela po porodu 8 týdnů, na kontrole mi na utzv zjistili kousek placenty (při porodu mi za ni PA hodně tahala, protože mi nešla porodit) a kousek tam zůstal, hrozila revize, ale nakonec jsem chodila každý den na injekce a po nějakých pár dnech to odešlo samo.
Takže si určitě zajdi na utzv, protože ta ztráta krve může být větší, než si myslíš, 7 týdnů v kuse, ač jen po troškách, se už může nějak odrazit. Mně taky brali krev na červené krvinky, jestli jsou ok, naštěstí byly, tak jsem na tu revizi nemusela hned a šlo to vyřešit injekcema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.9.10 20:43

Krvacim celou dobu od porodu,.Ptam se na radu a moc za vsechny dekuju, protoze ziju v severnim Irsku a tady je zdravotnictvy na ctyru.Na kontrolu se tu po porodu chodi az v 8 tydnech,coz je za par dni.Snad je to jen odezva po narocnem porodu,.(doufam) :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí