Kojení a první MS

9079
10.10.11 10:20

Kojení a první MS

Ahoj holky
Kojím již rok a MS stále nikde. HA beru. Za jak dlouho se vám dostavila první MS? Kojím už jen v noci a to 1-3×. Je to normální, že jsem ji ještě nedostala?
Nebo jste to dostali až jste úplně přestali kojit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jancic
10.10.11 11:01

Já jsem přestala kojit, když malému bylo 11,5 měsíce, menstruace se dostavila až 14 dní po ukončení kojení.. Takže žádnej stres, je to normální :mrgreen: … jo a na konci jsem kojila jen před spaním a někdy jednou v noci (spíš většinou).

• Citovat
  • Upravit
3352
10.10.11 11:09

už si to nepamatuju u první, ale co když budu kojit do tří let, to jí nebudu mít, až do doby kdy tu ukončím úplně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
10.10.11 11:16
klárka14 píše:
už si to nepamatuju u první, ale co když budu kojit do tří let, to jí nebudu mít, až do doby kdy tu ukončím úplně?

někdo to tak má :nevim: … znám maminu, která skončila s kojením ve dvou letech a v průběhu kojení jí neměla…

• Citovat
  • Upravit
6900
10.10.11 12:03

ahoj
já u prvního dostala ms v 9 měsících. HA jsem nebrala. druhému je teď 8měs a MS zatím nikde. mám tělísko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
10.10.11 13:02

Ahoj, dceru jsem prestala kojit ve 22mesicich a menses se dostavila asi az 3mesice pote. A ted u syna se mi objevila uz 4mesice po porodu, a to jsem plne kojila. Takze je to velmi individualni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí