MS při HA YAZ

5533
5.10.11 14:12

MS při HA YAZ

Mamči,
potřebuji od vás poradit - opět :lol: (co já bych bez vás dělala :think: ?)
Už tři roky beru HA YAZ, celkem mám HA už asi 10 let (kromě pauz na dvě těhotenství) a vždycky jsem měla MS pravidelnou, trvající cca 4-5 dní. Ale teďka zhruba posledního půl roku krvácím 1 den a potom třeba 2 dny jen tak trochu špiním. Gynekolog mi řekl, že je to normální, ale moc mu v tomhle nedůvěřuji :oops: .
Je to opravdu normální? Já si myslím, že to úplně normální není a mám strach, že kdybych jednou zatoužila po třetím dítku, tak by s tím mohl být problém :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
5.10.11 14:18

Ahoj,já beru YAZ necelý rok,a mám MS podobně,jak píšeš,jen lehké špinění.
Osobně si nemyslím,že by v tomto mohl být problém,kdybys mimi chtěla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.10.11 14:48

Já beru Yaz asi 8 měsíců a menstruaci jsem měla možná první tři měsíce, pak jednodenní mírné špinění a teď mě vždycky jen párkrát zabolí břicho a to je celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.6.17 21:17

Mám opačný problém...

Prosím, poraďte. Začala jsem užívat HA Yaz, 1.den špinění - užila jsem 1. tabletu, další den MS nikde, ale v užívání jsem pokračovala. MS se dostavila o týden později a trvá již 10. den! Zešílím, už to nechci. Neustává to. Nejhorší je, že jsem chtěla užívat bez přestávky, abych neměla MS nyní v červnu na dovolenou, a teď to vypadá, že to krvácení neskončí nikdy. Nevím, jestli přestat užívat, nebo vytrvat, ale přece nemůžu krvácet do nekonečna. Necítím se dobře. Nebo jestli je to ze začátku a uklidní se to? Prosím o vaše zkušenosti! Díky. HA jsem začala užívat po 7 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
4.6.17 21:49

Jdi k lékaři. Brala jsem YAZ cca 5 let a nikdy jsem tyto problémy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí