Vyvoláná menstruace

5052
4.10.11 21:18

Vyvoláná menstruace

Dobrý večer,
dnes jsem byla na vyvolání MS. Jsem 45 den cyklu :-(
DR mi říkala,že mám velmi nízkou sliznici 4,2 a pokud do 10 dní nedostanu MS tak mám přijít znova na injekci.
Jsem dost nešťastná nikdy jsem problémy s MS neměla. Měla jste některá hodně nízkou sliznici a na jednu injekci MS přišla? Čekám na MS, abych mohla stimulavat na moje 4 a poslední IVF.
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
4.10.11 21:24

ahoj měla jsem 4 sliznici, a po injekci jsem 5den MS dostala. uvidíš jak zareaguješ. držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.10.11 21:35

Ahojky, já dostala Agolutin včera a to jsem měla sliznici 7mm. Tak uvidíme, měla bych MS dostat do 14 dní, tak uvidíme.
Akorát mě nějak bolí ta půlka, kam jsem dostala injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
4.10.11 21:40

Já jsem dostala dvě injekce 8-o do každé půlky jednu :mrgreen: . Každá byla asi jiná,protože bolela každá jinak. Bůch ví co jsem to dostala ach jo :nevim: Nikdy jsem problémy něměla a teď tohle. Od mládí :wink: jako hodinky 28 dní a poporodu jako hodinky 27 dní. Udělala se mi totiž cysta a dostala jsem na měsíc HA a výsledek je, že cysta je pryč, ale MS nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.10.11 21:46

No my se snažíme o první mimčo a já v lednu dobrala antiko a od té doby jsem měla MS pouze jednou. Můj gynekolog to neřešil, tak jsem včera byla u doktora v Motole na doporučení. Holt uvidíme,co přinesou další dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.11 06:45

Blanko ta injekce (předpokládám nějaký progesteron) totiž jenom spouští ten proces „odstranění sliznice z dělohy“, když tam moc sliznice není, tak nemá co odcházet, že.
Ale i s nízkou sliznicí je dost pravděpodobné, že něco jako menstruaci po vyvolávačce dostaneš… akorát asi bude hodně slabá, což pro tvoje účely vůbec neva.
A kdyby náhodou ne, tak za těch 10 dní, co tam půjdeš podruhý, sliznice může ještě narůst a třeba to půjde.
A úplně krajní řešení, kdyby ani tohle nedopadlo je, že ti dají léky na růst sliznice (estrogeny) a až pak vyvolávačku…

Každopádně prostě to, že máš problémy s MS, není nic katastrofického a neřešitelného (to má spousta žen, které jdou do CAR, a spousta otěhotní)
Přeju, ať se IVF zadaří :palec:

• Citovat
  • Upravit
1134
5.10.11 08:20

Po injekci dostávám MS vždy za 7 dnů a vždy mám sliznici nízkou. Jednou jsem místo inj. dostala na 10 dnů Proveru a po dobrání mě DR. říkala, že to nedostanu, že mám nízkou sliznici a za 2 dny jsem to dostala, takže po lécích a injekcích na vyvolání je jdeno jakou máš sliznici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
5.10.11 08:59

já při snažení o mimi měla pořád nízkou sliznici, chodila jsem na injekce pravidelně a vždy do těch 7dnů jsem to dostala, teda jen jsem maličko zašpinila třeba 1-2dny, ale i to se počítá :-) , takže po injekci se určo něco objeví.Hodně štěstí, ať se IVF podaří :-) Nyní mám 13měsíčního synka a MS nedostávám(žádné injekce,žádná MS) a to už nekojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
5.10.11 13:07

Já mněla 19 den 4mm a 45 den 4,2mm. Právě,že jsem s MS nikdy problém neměla až teď co mi nasadila DR na měsíc tu HA YAZ.
Děkuju moc za reakce snad MS brzo dorazí a otěhotním na 9m budu mít od ní zas pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
9.10.11 08:12

Ahojky holky, tak jsem právě dneska ráno dostala 5 den po agolutinu MS. Takže jsem zase o něco klidnější. Výsledky u doktora mám OK, tak uvidíme, co udělá moje tělo dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
9.10.11 12:54

To se máš já byla v úterý odpoledne na injekci a zatím nic. Začínám panykařit co semnou je :cry: Nikdy jsem problém neměla a teď tohle. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.12 08:37

Přírodní vyvolání menstruace

Ahoj holky, poprosila bych o radu. Před měsícem jsem přestala brát HA, protože s manželem chceme miminko. Doktorka mi doporučila, abych jeden cyklus počkala a abychom se chránili kondomem a po prvních měsíčkách po vysazení HA se můžeme začít snažit. Když jsem brala HA, tak jsem cyklus měla pravidelný po 28 dnech. Teď už mám 32. den cyklu a měsíčky nikde. Doktorka mi řekla, že pokud nedostanu měsíčky do 42. dne, tak ať přijdu na vyvolávačí injekci. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli neznáte nějakou přírodní metodu (bylinky, čaje, kapky,…), jak si měsíčky vyvolat. Ptám se z toho důvodu, že s manželem za 7 dní odlétáme na svatební cestu a nerada bych, aby měsíčky přišly na dovolené. Budete mít pro mě nějakou radu? A ještě jak je to pak z ovulací, když se měsíčky nedostaví třeba 42 dnů a pak se musí na vyvolávačku, to ovulace zase je až po měsíčkách. Holky předem díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
31.5.12 09:48

@dlouhovláska červené víno a hodně teplá koupel. A dělala ti Dr. utz ? Tam by měla poznat zda je narůstlá sliznice a MS asi dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.12 10:15

@Dasha01 S doktorkou jsem mluvila jen po telefonu, tak nárůst sliznice zjištěný nemám. Nechci zatím zbytečně panikařit, ale kdyby se to objevilo na dovolené, tak to akorát bude pro mě nepříjemné. S manželem jsme si mysleli, že na dovolené už se přestaneme chránit (popravdě s kondomem ze sexu nemáme ani jeden správný požitek:-) a začneme se snažit o mimi. Zkusím tu koupel a víno. A prosím tě, co kdybychom se už přestali při sexu chránit už teď, když jsem měsíčky ještě nedostala, ale myslím si, že ovulka už musela proběhnout, když už jsem 32. den cyklu, to už bych tento cyklus neměla otěhotnět ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
31.5.12 10:34

@dlouhovláska pokud jsi ovu měla, tak už neotěhotníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí