Vyvoláná menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.5.12 12:04

@Dasha01 A další ovulka přijde až po měsíčkách nebo jak to v tom těle funguje? Jestli ovulka je nějak pravidelně po určité době nebo jestli další vajíčko začíná putovat opravdu až po měsíčkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
31.5.12 19:22

@dlouhovláska Pokud máš ovu a máš ji pravidelně je ovulace přibližně v polovině cyklu. Zkus si koupit ovulační testy, abys viděla kdy ji budeš mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 08:46

@Dasha01 Tak včera jsem měla 3 skleničky svařáku, horkou dlouhou koupel, tak jsem zvědavá, jaké to bude mít účinky. S tou ovulkou mi šlo spíš o to, jestli další ovulace nastane, až po měsíčkách (i když jsou jako u mě posunuté - dnes už 33. den) nebo jestli se ovulka plus mínus opakuje po určitě době (třeba 20ti dnech), takže jestli je možné, že když budu mít posunuté měsíčky, tak ovulka proběhne třeba 2×?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
1.6.12 10:50

@dlouhovláska Myslím, že ovulace 2×během cyklu nemůže být. S vínem a horkou vodou jsem to taky už zkoušla a po 2 dnech to zabralo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.6.25 16:39
@Martina211 píše: Více

Dobry den, vim ze uz je to vic jak 10 let zpet, ale dostavila se tenkrat MS? Ja mam sliznici 7mm a taje mi pichli agolutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí