Zpožděná menstruace

Anonymní
3.10.11 16:38

Zpožděná menstruace

Holky,
už mám týden zpoždění,,těhotenský test negativní…Nikdy se mi to za ty roky co to mám nezpozdilo :-( Vůbec nevim co by to mohlo být.Na gyndu sem objednaná,ale stejně mám strach ,protože mě do toho začala provázet šílená únava :nevim:
Máte některá zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31292
3.10.11 16:51

neprodělala si nějaké nachlazení třeba? nervy v práci? cyklus ti může rozhodit ledacos… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.11 17:57

Ne ne právě že ne,ale TT je taky negativní :-?

• Citovat
  • Upravit
1583
3.10.11 18:45

a nebereš HA?
mě se to stalo asi 2× a dr. říkal, že se to stává dal mi injekci a bylo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vedomezenstvi
8.10.11 11:51

těhotenství

Ahoj, mě se při mém těhotenství stalo, že těhotenský test nereagoval asi dva týdny po vynechání. Teprve po té se stalo, že zareagoval..

• Citovat
  • Upravit
27
25.1.12 17:23

ahoj ,může mi některá z vás prosím poradit ohledně opoždění MS?Minulý měsíc jsem měla 16.12.2011 a tento měsíc zatím nic.Je fakt,že jsem nachlazená,ale minulou sobotu jsem měla jakože jo tak jsem si dala tampon ale bylo to jen pár kapek a na tamponu trošinku žlutého výtoku pak už od té doby nic.příznaky mám normálně bolest prsou,pobolívání vaječníku a semtam křeče v břiše dokonce i v noci ale zatím nic.Myslíte,že to může být tím nachlazením?HA neberu.Zatím díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiki123
2.5.12 21:32

AHOJ ..to bude asi tím nachlazením,zašla bych si za gynekologem pro vyvolávačku …nebo můžeš mít třeba zánět nebo být těhotná :think:

• Citovat
  • Upravit
4
26.8.17 22:44

Mám dotaz. Sex jsem měla naposledy v květnu. Chránili jsme se kondomem a pokud nám bylo známo tak nehoda se nestala. Od té doby jsem měla menstruaci 3×. Prášky neberu a tak je můj cyklus dlouhý od 29 do 33 dní. Dnes je to ale již 37 dní a ms nikde. O ms většinou ani nevím max mě první ´den bolí lehce v podbřišku. Od posledního cyklu je mi ale absolutně dobře. Žádné změny sem nezaznamela, jen lehce nafouklé břicho. Je možné že jsem v tom?
P. S. sex jsem měla i v dubnu, taky s kondomem, ale to už od té doby byli menstruace 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
26.8.17 22:52

Myslim ze ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
26.8.17 23:20

@Dana12345
Myslím, že se nemusíš bát, když jsi mezi tím ms 3× měla. Ještě bych pár dní počkala a ms dorazí, třeba jsi hodně jedla kyselé potraviny, to vždycky na mě hodně působilo a oddálilo ms i o několik dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
27.8.17 07:11

Ne, to fakt neni mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
27.8.17 07:56

Vždyť už byla 3×ms. Myslim ze to nehrozí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.8.17 14:01

@lachtanice86 no já si to taky myslím, ale jsou známy případy, kdy má žena klidně do pátého měsíce v pohodě ms a netuší, že je v tom.. a protože já nejsem nijak citlivá (alergie, vyrážky, bolest, premenstruační syndrom) a tak se trochu bojím, že by to mohl být můj případ. Test si dělat nechci, protože na nějaké řešení je už stejně pozdě. Takže slastná nevědomost je momentálně lepší, v pátek dojedu z dovolené a když furt nic tak to budu řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí