Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
neprodělala si nějaké nachlazení třeba? nervy v práci? cyklus ti může rozhodit ledacos… ![]()
a nebereš HA?
mě se to stalo asi 2× a dr. říkal, že se to stává dal mi injekci a bylo to…
Ahoj, mě se při mém těhotenství stalo, že těhotenský test nereagoval asi dva týdny po vynechání. Teprve po té se stalo, že zareagoval..
ahoj ,může mi některá z vás prosím poradit ohledně opoždění MS?Minulý měsíc jsem měla 16.12.2011 a tento měsíc zatím nic.Je fakt,že jsem nachlazená,ale minulou sobotu jsem měla jakože jo tak jsem si dala tampon ale bylo to jen pár kapek a na tamponu trošinku žlutého výtoku pak už od té doby nic.příznaky mám normálně bolest prsou,pobolívání vaječníku a semtam křeče v břiše dokonce i v noci ale zatím nic.Myslíte,že to může být tím nachlazením?HA neberu.Zatím díky za odpovědi.
AHOJ ..to bude asi tím nachlazením,zašla bych si za gynekologem pro vyvolávačku …nebo můžeš mít třeba zánět nebo být těhotná ![]()
Mám dotaz. Sex jsem měla naposledy v květnu. Chránili jsme se kondomem a pokud nám bylo známo tak nehoda se nestala. Od té doby jsem měla menstruaci 3×. Prášky neberu a tak je můj cyklus dlouhý od 29 do 33 dní. Dnes je to ale již 37 dní a ms nikde. O ms většinou ani nevím max mě první ´den bolí lehce v podbřišku. Od posledního cyklu je mi ale absolutně dobře. Žádné změny sem nezaznamela, jen lehce nafouklé břicho. Je možné že jsem v tom?
P. S. sex jsem měla i v dubnu, taky s kondomem, ale to už od té doby byli menstruace 4.
@Dana12345
Myslím, že se nemusíš bát, když jsi mezi tím ms 3× měla. Ještě bych pár dní počkala a ms dorazí, třeba jsi hodně jedla kyselé potraviny, to vždycky na mě hodně působilo a oddálilo ms i o několik dní…
@lachtanice86 no já si to taky myslím, ale jsou známy případy, kdy má žena klidně do pátého měsíce v pohodě ms a netuší, že je v tom.. a protože já nejsem nijak citlivá (alergie, vyrážky, bolest, premenstruační syndrom) a tak se trochu bojím, že by to mohl být můj případ. Test si dělat nechci, protože na nějaké řešení je už stejně pozdě. Takže slastná nevědomost je momentálně lepší, v pátek dojedu z dovolené a když furt nic tak to budu řešit.
Holky,
Vůbec nevim co by to mohlo být.Na gyndu sem objednaná,ale stejně mám strach ,protože mě do toho začala provázet šílená únava 
už mám týden zpoždění,,těhotenský test negativní…Nikdy se mi to za ty roky co to mám nezpozdilo
Máte některá zkušenost?