kojení a solárium

158
11.4.09 20:03

kojení a solárium

Milé maminky,chtěla bych se zeptatm,zda jset některá chodila do solária,v dob,kdy jste kojila?zajímal by mě Váš názor,z hodně stran jsem slyšela,že to nevadí.Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2621
11.4.09 20:14

Já jsem taky slyšela, že to nevadí, takže vesele chodím už asi půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
11.4.09 20:27

Vůbec to při kojení nevadí. Taky se příští týden chystám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
11.4.09 22:45

Kojení a solarium nevadí :wink:

Taky chodím, ale nekojím 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.4.09 08:22

haha jeste kojim rano a vecer desetimesni holcicku a solarium si uzivam ted venku.

Ruce dekolt a nohy uz mam jak od more a to je mazu 20tkou faktorem, ale jsem fototyp 3 a opaluji se celkem snadno.

Fakt by se mi ted nechtelo utracet za solarko a mit mrkvovou barvu, ale je to jen muj nazor.
Helenka anonymka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.4.09 19:46

Dobrý večer Kaacenko.Jsem laktační poradkyně a solárium nedoporučuji.Jsou to přeci jen vlny,které mlíčko ovlivní.Nejen že Vaše kůže je v době kojení citlivější,zejména pokud kojíte více než čtyřikrát denně,takže různé vyrážky a pigmentové mapy na těle nejsou vyjímkami,setkávám se s tím velice často.To že je někdo bez problémů, jiný být nemusí.Přírodní sluníčko doporučuji,je v přiměřené míře prospěšné. Ovšem neopalovat se celý den a zakrýt prsa,zejména bradavky.Pokud podlehnete soláriu alespoň z obou prsou odstříkejte co nejvíce mléka a kojte minimálně za dvě hodiny.Snad jsem Vás nezklamala,snažím se poradit.
 Alena

• Citovat
  • Upravit
158
19.4.09 09:08

moc dekuji za vsechny odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie