levnější varianta probiotických kapek

11.4.09 13:41

levnější varianta probiotických kapek

asi dvakrát jsem tady v příspěvcích četla o prášku Infants Dophilus, malej má 6 týdnů a dávám mu probiotické kapky jejichž cena je fakt přehnaná např. oproti Slovensku a Polsku.Na letáku k prášku, který stojí nějaké dvě stovky je napsáno, že je pro děti od 2 let, jinak je nutná konzultace s lékařem.Máte někdo zkušenost s podáváním úplně malýmu mimču?Popřípadě v čem se to dá rozmíchat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
614
11.4.09 16:08

No, myslím, že to, že tam je napsáno, že to je od dvou let, je asi z nějakého důvodu… A případná konzultace s lékařem tam taky asi není psaná jen tak…
Takže být tebou, mažu se poradit s doktorem!

Za sebe - určitě bych 6týdennímu miminku nedala léky, nebo kam správně probio kapky zařadit, které jsou určené pro děti od dvou let. Možná tak dítěti, kterýmu je 18 - 20 měsíců, tam už bych možná o tom uvažovala - PO PORADĚ S LÉKAŘEM samozřejmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.09 17:08

Objednej si probiotické kapky ze Slovenska, už jsem o tom tady jednou psala. www.mojalekaren.sk

Dovezou ti až domů, udrží jejich teplotu jak má být a s dopravou stojí asi okolo 270-280 Kč. Platí se na jejich český účet předem a do 5 dnů je dostaneš.

Ty prášky jsou pro větší děti a užívají se především po antibiotikách a na podporu trávení. Pro tak malinké dětičky jsou určeny právě probio kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.4.09 23:22

Háááňo, u šestitýdenního mimoška bych se vážně držela těch kapek, obávám se, že jiná varianta není…

My teď už dáváme Biopron junior, je to probiotický komplex, 10 sáčků asi za 160Kč. Je to od ukončeného 4.měsíce, ale naše doktorka na tříměsíční prohlídce říkala, že už bychom mohli. Já stejně počkala ještě ten měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
13.4.09 20:48

Davame asi mesic Infants Dophillus plus a jsou i pro nejmensi deti. http://www.lekarna.cz/…us-plus-20g/ doktor sam rikal, ze je to vsechno to same…davame odmerku denne do mleka a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.09 08:44

popodopo našla jsem i 60 g balení toho samého výrobku, akorát tam není oznašení plus,taktéž určeno pro kojence a cena je 196,– Kč, zeptej se svého lékaře. Mohla bys tak ušetřit. Až bude naše mrně větší a dobereme objednaných 10 probio kapek, tak se poptám doktorky a budu mu dávat to 60 g balení.Jsme na UM, tak to nebude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.09 19:40

Ahoj, docela hezky jsou laktobacily popsány na http://www.promimino.cz/…laktobacily/. Jsou tam už i přípravky od osmi měsíců. Nevím jestli kojíš, ale mne na tyhle stránky navedla kamarádka, která nekojí a používá mléko Novalac proti kolikám.http://www.promimino.cz/detail/mleka-1/novalac-ac-koliky-1/. Pavlína

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure