kojení-je to normální
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kojení-je to normální
Ahoj,
mám 5-ti měsíční rošťandu a potřebuju trochu poradit.
Stále kojíme,přes den teď přicucneme čajík od Hippu.Rosteme,přibýváme,to vše je OK,až na četnost kojení.
Přes den musím kojit i po hodině,ale občas usneme i na 3h.,v noci jíme po 1a1/2h..Nebrečí ,takže hlad zřejmě nemá.Dlabe tak 5-6m.,pak začne dělat kraviny,v noci usne a odpadne.
Je to normální? Všude slyšim,jak dítě jí po 3-4h,v noci i dýl a my.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Stepik, papame teraz uplne rovnako. Kde su tie casy, ked v noci spinkala aj 7 hodin. Pripisujem to teplu-smadu a rastovemu spurtu, ktory je bezny okolo 6tich mesiacov.
VYDRZAT ! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
joo, je to asi normální
- Dalísek měl v tom věku intervaly cca 2 hodiny, v noci hoďku a půl
, navíc je teplo, tekutiny jsoi třeba. Těch 5-6 min by mělo stačit, čím jsou prckové starší, tím líp umí sát a napijí se rychleji, a pak si začnou hrát… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je to normální. Já jsem kojila celých 6 měsíců přes den po hodině, někdy po půlhodině
někdy výjimečně usnul třeba na 2 hodiny v kuse. V noci jak kdy, ale mezi 6-9. měsícem se kojil i 6-8× za noc…navíc jsou ted vedra, má žízeň. Nevím, kdes přišla na to, že všichni okolo kojí po 3 hodinách? to jsou spíš výjimky, já znám většinu takových, co jsem měla doma i já. Zlepší se to za měsíc, až začneš přikrmovat a pominou ta vedra. Vydrž:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano je to normální. My měli 2hodinový intervaly. Pořád. Ale přejde to, neboj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit