Hrneček MAM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
241
26.7.06 10:58

Hrneček MAM

Ahoj holky,koupila jsem pro svou 4 měsíční holčičku nekapající hrneček od MAM.Sice kojím,ale v těch vedrech jí chci dávat i převařenou koj.vodu,aby neměla žízeň! Problém je ten, že ten hrneček je až od 6ti měsíců,tak se chci zeptat, zda si myslíte, že jí tím neublížím,když jí jsou 4měs.Nechci jí učit na lahev, kvůli kojení.Děkuju za názory.Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
472
26.7.06 11:26

Domnívám se, že neublížíš, spíše bude problémv tom ,aby to chtěla. Mně Tedýsek začal z hrníčku pomale pít až teď v 9měs. Jinak pil z flašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
26.7.06 12:33

Taky si myslím, že se na hrníček spíš vyprdne. Můj prvorozený taky začal z nekapajícího (Tommee Tippee) pít, až mu bylo asi devět měsíců.
Pokud bys měla pocit, že může mít žízeň, tak to zkus třeba po lžičkách. Ale spíš bude raději chtít prso a nějaký hrníček ji nebude zajímat.
Jinak si myslím, že flaška už kojení nejspíš neohrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
26.7.06 13:10

ahojky, tak já si rovněž myslím, že se jí moc chtít nebude, ale zkusit to můžeš… Já zkoušela podávat něco jiného než MM už od 6 týdnů…a ouha…Malá se uráčila pít i jiné tekutiny až ve 14m, kdy jsem ji odstavila… :) Tím tě nechci strašit… :) Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.7.06 14:10

Ahoj, my dávali už od malička čaj kvůli prdíkům, nejdřív na lžičce a asi od 1 měsíce v lahvičce (měli jsem od Aventu novorozenecký dudlík) a Mišák pil vpohodě z lahvičky i z prsa. V tomhle věku už flaštička kojení neohrozí, neboj. Jinak my po tom 4. měsíci dávali pítko od Aventu, které je měkčí a pro menší děti, a bylo to vpohodě. Ten MAM neznám, zkus to, ale nejspíš to nebude chtít.
 P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
26.7.06 15:05

Nám to Lukáš neutáhnul, nakonec jsme koupili Avent a u něj zůstali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
26.7.06 17:48

ahoj, a myslis, ze ma smysl davat caj, ze je to nutne? kdyz das dostatecne casto kojeni, zizni trpet nebude. MAM ma pomerne tvrde to pitko, mozna ho takhle male dite chtit nebude. Ja ho dala dceri v 7m, nejdriv netusila, tak jsem vyndala to silikonove, takze to teklo snadno - nechala jsem ji tak chvili, aby vedela, ze z toho neco tece.. a pak jsem ten silikon vratila-parkrat popotahla a uz ji bylo jasne jak na to.
Nebo, fakt zkus tu lzicku, jestli ti to takhle vezme.. u nas ale byla lzicka spis k uzoufani, ohnala se rukou a piti/jidlo bylo vsude. Hodne zdaru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
26.7.06 21:33

Děkuji Vám za odpovědi.Nakonec jsem ještě dneska koupila od Aventu s pítkem od 3 měsíců, je měkoučký a Michalce to z něj krásně jde pít.Od MAM to bylo opravdu tvrdý a nechtěla to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
31.7.06 14:46

Já mám od MAM, ale dávala jsem ho dcerce až později někdy okolo 10 měsíců. Dneska pije jen z něho. S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí