Kojení - menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
12.4.14 19:02
@reliska píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, kdy jste po porodu dostali první menstruaci. Já jsem rodila 21.1., takže na velikonoční pondělí to budou 3 měsíce. Miminko plně kojím. Gynekoložka mi řekla, že pokud to nedostanu, ať přijdu, že mi dá injekci. (Akorát jsem přeslechla do jaké doby když to nedostanu :roll: )Myslela jsem, že dokud budu plně kojit, že menstruaci mít nebudu.. Ne že by mi totiž chyběla ;-) Navíc bych tomu chtěla nechat přirozený průběh a ne to hned zase popohánět chemicky. Díky za vaše poznatky a zkušenosti.

8o to slysim poprve v zivote ze s edava injekce pokud nemas sms pri kojeni 8o cumim jak puk, ja to nemela u dvou deti rok, a vim ze to tak muze byt a ze je to pro telo naprosto ok…

• Citovat
  • Upravit
35438
12.4.14 20:09

8o co ti to doktorka vnucuje za kraviny? neměla jsem ms asi rok po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.4.14 20:35

Děvčatům zde silně závidím. Já to dostala nějaké 3 měsíce po porodu, to mám za to, že mi holka spí skoro celou noc v kuse :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
12.4.14 20:39

@reliska Jenom pozor, i při kojení lze otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
12.4.14 21:02

Mamka segru kojila do 4 let a ms neměla 4 roky s brachou to samo já jsem plně kojila syna každou 1,5 hodiny a dostaa jsem ms kdyz mu bylo 4 mesice nevim z jakyho duvodu by jsi mela chodit na nejakou injekci to jsem nikdy neslysela a alespon plus pro tebe ze ms nemas :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
12.4.14 21:15
@Fjodorka píše:
Děvčatům zde silně závidím. Já to dostala nějaké 3 měsíce po porodu, to mám za to, že mi holka spí skoro celou noc v kuse :cert:
:-D Mě spí malej taky třeba 8-9hod v kuse. Tak to abych si už nakoupila vložky :-D :-D ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
12.4.14 21:59

Já porodila 14.10 2013 a první menzes jsem dostala 18.12 2013. Závidím vám a na injekci bych se taky vyprdla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová