Kojení novorozence vleže
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kojení novorozence vleže
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli někdo kojil miminko vleže ale v lehce vyvýšené poloze. Mírně zvednutá část postele z oblasti hlavy..malá na tom leží celá..jde o to aby se jí nevracelo mlíčko..takhle má hlavičku maličko výš a nohy níž tak doufám že by mohlo fungovat stejně jako klín v postýlce..
Nebo je to naprosto špatny?
Jsem prvorodička hledám způsob abych byla při kojení v klidu a neměla obavy že se mi malá udu
Děkuji za odpověď 🍀
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kojila jsem obě děti v leže, nijak sem je ničím nepodkladala ani je nedávala si krknout a vždy u toho usnuly.
ještě jsem je měla občas zavinuty teda a občas je přesunula do postýlky, ale to většinou jen na noc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kam by se jí mělo vracet mlíčko, když bude mít hlavičku výš?
Neboj se ničeho, kojit můžeš v podstatě v jakékoli poloze, vleže, vsedě, v náruči, v nosítku atd., nijak to kojení neovlivňuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojila jsem obě děti vleže. Ani to jinak nechtěly..
syn tedy jako větší měl tendenci si u toho později klekat. Takže se přisál a kleknul si. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB
Děkuji za odpověď 🍀
Asi jsem potřebovala slyšet názor někoho zkušenějšího
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka kojila dítě v takové poloze, že by se dalo říct, že bylo vzhůru nohama, protože to byla jediná pokoha, ve které se miminko přisálo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K92
Tak to jsem na tom ještě dobře, asi to moc řešim ale radši se dvakrát přesvědčím že se malé nemůže nic stát než něco praktikovat špatně 🍀 🍀
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojila jsem vleže od narození, ne nijak jsem hlavu nepodkládala, ani nedávala odbrknout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Laika509 píše: Více
Nemusíš se tak bát, vždycky, když si nebudeš jistá, tak si uvědom, že gorily, šimpanzi a další opice mají taky mláďata a my jsme v podstatě opice
. Děti jsou poměrně odolné, pokud miminku nebudeš ubližovat záměrně, tak se mu nic nestane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit