Kojení novorozence vleže

41
6.6.24 12:54

Kojení novorozence vleže

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli někdo kojil miminko vleže ale v lehce vyvýšené poloze. Mírně zvednutá část postele z oblasti hlavy..malá na tom leží celá..jde o to aby se jí nevracelo mlíčko..takhle má hlavičku maličko výš a nohy níž tak doufám že by mohlo fungovat stejně jako klín v postýlce..
Nebo je to naprosto špatny?
Jsem prvorodička hledám způsob abych byla při kojení v klidu a neměla obavy že se mi malá udu
Děkuji za odpověď 🍀 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
6.6.24 13:00

Kojila jsem obě děti v leže, nijak sem je ničím nepodkladala ani je nedávala si krknout a vždy u toho usnuly. :nevim: ještě jsem je měla občas zavinuty teda a občas je přesunula do postýlky, ale to většinou jen na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
6.6.24 13:03

Kam by se jí mělo vracet mlíčko, když bude mít hlavičku výš?
Neboj se ničeho, kojit můžeš v podstatě v jakékoli poloze, vleže, vsedě, v náruči, v nosítku atd., nijak to kojení neovlivňuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
6.6.24 13:20

Kojila jsem obě děti vleže. Ani to jinak nechtěly.. :mrgreen: syn tedy jako větší měl tendenci si u toho později klekat. Takže se přisál a kleknul si. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.6.24 13:20

@AnastazieB
Děkuji za odpověď 🍀
Asi jsem potřebovala slyšet názor někoho zkušenějšího
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2033
6.6.24 14:16

Kamarádka kojila dítě v takové poloze, že by se dalo říct, že bylo vzhůru nohama, protože to byla jediná pokoha, ve které se miminko přisálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.6.24 14:34

@K92
Tak to jsem na tom ještě dobře, asi to moc řešim ale radši se dvakrát přesvědčím že se malé nemůže nic stát než něco praktikovat špatně 🍀 🍀
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
6.6.24 14:56

Kojila jsem vleže od narození, ne nijak jsem hlavu nepodkládala, ani nedávala odbrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
6.6.24 19:27
@Laika509 píše: Více

Nemusíš se tak bát, vždycky, když si nebudeš jistá, tak si uvědom, že gorily, šimpanzi a další opice mají taky mláďata a my jsme v podstatě opice :mrgreen:. Děti jsou poměrně odolné, pokud miminku nebudeš ubližovat záměrně, tak se mu nic nestane :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí