Kojení - střídání prsů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
20.4.15 19:17

@jakuve Já bych to plné zkusila ještě nabídnout, jestli si aspoň něco málo nedá. Pokud ne, tak bych trochu odstříkala do úlevy a při dalším kojení nabídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
20.4.15 19:23

Ahoj, presne, jak pise AliTad. Odstrikat jen do ulevy, aby prso nebolelo a pak ho nabidnout pri dalsim kojeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
20.4.15 19:25

@tronelka @AliTad Holky dekuju.Je to moje třetí dítě a já jsem zmaten a jak prvorodicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
20.4.15 19:30
@jakuve píše:
@tronelka @AliTad Holky dekuju.Je to moje třetí dítě a já jsem zmaten a jak prvorodicka :mrgreen:

Jojoo, to jsou ty hormoony :mrgreen: tak hodne zdaru a gratulace ke tretimu ditku, taky bych jednou rada 3 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
20.4.15 20:04
@jakuve píše:
@tronelka @AliTad Holky dekuju.Je to moje třetí dítě a já jsem zmaten a jak prvorodicka :mrgreen:

jeje treti? a ja si rikala, co jsi to za vyjukanou prvorodicku :mrgreen: ty hormony s clovekem zamavaji, co? odstrikej a u dalsiho nakoj z plneho ;-)

• Citovat
  • Upravit
3175
20.4.15 21:36

@Lizzi @tronelka :mrgreen: :mrgreen: No jo, hormony jsou svina :mrgreen: Ted se mi potvrdilo již po třetí, že mi hormony zabíjí mozkového buňky. Ted bude trvat tak půl roku, než začne mozek fungovat alespoň na 70%, ted jsem tak na 20% :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová