8měsíční kojenec nechce umělé mléko

52
29.2.12 17:01

8 měs. kojenec nechce umělé mléko

muj 8 měs syn absolutně odmítá mléko, dá si tak jednou ráno 180ml a pak během dne neustále nabízím a nechce ho. Ale zato maso, zeleninu, ovoce ji rád. Stalo se vám to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
29.2.12 17:12

taky taky, zkus změnit značku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
29.2.12 17:17

U nás to samé, nechtěl kromě mateřského žádné mlíko. Pak jsme změnili značku (jak píše Jocellyn), kupujeme Hami a pije jak o život ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.2.12 17:28

náš taky nechtěl, tak jsem mu to začala ochucovat kaší. Nejdřív mi nevypil ani 50 ml, ale postupně se to zlepšilo. Ale jestli už jí jogurty a kaše, tak by ta jedna denní dávka mlíka měla stačit.

• Citovat
  • Upravit
3037
29.2.12 17:35

Mame to stejne,akorat malymu je teprve 7mesicu.A zmena znacky nam nepomohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
29.2.12 17:44

Taky jsme s tím bojovali. Ani nám nepomohlo změnit milion značek, saviček, atd. V roce jsem pak přestala kojit úplně a od té doby mléko vůbec nepije. Sní tak 1 až 2 jogurty denně a snažím se mu dávat máslo, tvrdé sýry a je v pohodě. Bohužel to jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.2.12 18:15

jogurty ještě nejí, jaké dávate jogurty takto starým dětem? No on měl mléko předtím moc rád jen ted posledních pár týdnů prostě nechce, Má ted bebu, máme poslední krabici pak chcem skusit babylove z DM. Tak uvidíme. A kaši si dá jen občas,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.2.12 18:16

jak to myslis? nebylo to pak moc hustý? Nebo to byla normální kaše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.2.12 18:16

takže taky nepije vubec? a jak to řešíte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.2.12 18:21
Adéla23 píše:
jak to myslis? nebylo to pak moc hustý? Nebo to byla normální kaše?

do flašky s um jsem dávala 1 odměrku oblíbené instantní kaše. Hustý to nebylo, jenom to dostalo příchuť kaše.

Jogurty jsem dávala bílé hollandie, clever z billy - taky hollandie, 400g korrekt z globusu. určitě je jich dobrých více - neměly by mít škrob.

• Citovat
  • Upravit
3037
29.2.12 18:22

Ja jsem zacala davat aspon jogurt.Davam Holandii.Mliko mi vypije pouze vecer v polospanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.2.12 18:34

ano v noci když už skoro spí tak si npárkrát cucne a usne no..:/ Zkusíme ten jogurt doufám že mu bude chutnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.2.12 18:34

dík zkusím mu tam dát taky jednu odměrku a uvidíme:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
29.2.12 22:18
Adéla23 píše:
dík zkusím mu tam dát taky jednu odměrku a uvidíme:))

jo, to je dobrý nápad, taky to dělám. Ptala jsem se na to doktorky a říkala, že hodně dětí kolem 8. měsíce věku začne UM odmítat, je to normální vývojový krok. V té době už ale mají živiny z příkrmů, vápník z jogurtů, tak ten deficit zásadní tam není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
8.3.12 22:33

Myslíte tedy že mlíčko jednou denně 8.měsíčnímu stačí?Taky dávám jogurtíky,ale mléko si mi přez den nevezme(značky jsme měnili,přidávala jsem do mléka i Jendův oblíbený banán ale bez úspěchu),jen když se v noci probudí tak v polospánku lahvičku vypije,jinak zleninka,ovoce,masíčko atd to mu jede krásně..Prostě ho do něj nedostanu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová