Kojení po 3 hodinách

358
28.2.12 11:35

kojení po 3 hodinách

ahoj holky, v porodnici nám říkali, že se má kojit po 3 hodinách, kojíte takto i v noci? nedá se to vydržet, jsu pak totálně nevyspaná, někdo mi radí nakojit v 22 :00 večer a pak až se mimčo vzbudí, ale že ho zbytečně nebudit, když spí na kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2909
28.2.12 11:37

Určitě nebudit. Ono si samo řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
28.2.12 11:38

jestli dobre pribira, tak ho v noci vuvec nebud, usijes si na sebe akorat tak poradnej bic ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.2.12 11:40

nebudit, přes den budím, tedy budila jsem, v noci nechávám spát, dokud se sama nevzbudí, pokud to tedy není nějaký slabounký miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
28.2.12 11:40

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
28.2.12 11:41

Nebudit, mimi samo ví kdy má hlad :)

• Citovat
  • Upravit
annomyn
28.2.12 11:42

souhlasím s holkama, pokuď ti v noci spinká nebudit!! Ja mám 3 mesíčni mimčo a od narození v noci vstáváme jednou-o půl 4 :-) Nakojím o půl 9 a do půl 4 krásně spinká…Taky jsem se setkala s názorem, že ji mám budit a kojit ale nedělala jsem to a malinká je klidná a spokojená…Přes den kojím jak si řekne, někdy už po 2 hodinách někdy když pořádně vytuhne tak i po 6 hodinách :-).....Určite mimčo nebuď pokuď spinká..Kdyby mělo hlad vzdbudí se samo…

• Citovat
  • Upravit
5277
28.2.12 11:43

V porodnici se budit muselo po 3 hodinách, mimi se váží aby se vědělo, jak prospívá…doma mimčo nebuď, ono si samo řekne, jak píšou holky… A ty se vyspíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
28.2.12 11:44

souhlasím s holkama, nebudit, probudí se samo, oni to někde v těch porodnicích tak chtějí a vím sama, že jsem z toho byla vyjukaná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
28.2.12 11:44

V noci nebudit, přes den jen kdyby už mimčo hoodně přetahovalo dobu kojení . Tedy pokud normálně přibírá. Nicméně já kojila co dvě hodiny nonstop ve dne i v noci až do osmi měsíců :D Bylo to jednodušší a rychlejší než v noci mláděti vysvětlovat, že má spát, že v noci se nejí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
28.2.12 11:47

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.2.12 11:50

mě teda v porodnici říkali, kojit podle potřeby, né po třech hodinách (to oni si to takhle jen v některých porodnicích dělaj, aby to měli jednodušší kvůli vážení, měření atd… :lol: ) a pokud přibírá normálně, tak bych chudáka mimčo fakt nebudila, at´se vyspí a ty taky, však ono si samo řekne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.2.12 12:01

Kojila jsem vždy podle potřeby. Když dítě spí, tak spí, když chce třeba po půl hodině, tak po půl hodině, doporučení kojit co 3h mi přijde už jak z jiného světa, že to vůbec ještě někde říkají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
28.2.12 12:04

Nech to na mimču. Pokud Ti v noci spinká, nech ho spát. Jen ale taková „menší“ zásada, do tří měsíců věku dítěte se laktace de facto pořád tak nějak zajíždí (nejvíce samozřejmě v šestinedělí), proto do těch tří měsíců by neměla být delší pauza mezi kojením více než šest hodin. Pak se totiž zase začínají uvolňovat hormony, které laktaci staví. Takže pokud máš vyloženě spáče, který usne v osm večer a spinká do rána, tak bych ho jednou v polospánku určitě nakojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
28.2.12 12:10

nejsem zastance kojeni podle „budiku“, kojila bych podle potreby miminka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová