UM Lasana - zkušenosti

749
27.2.12 17:33

Lasana-zkušenosti

Ahojte maminky…chtěla bych se zeptat,zda máte někdo zkušenosti z umělou výživou Lasana…Mám dvouměsíčního chlapečka a chtěla bych mu to zkusit dávat,tak se chci zeptat na zkušenosti.díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
27.2.12 20:04

Zkušenost nemám, ale kdes tu značku našla? Nebude to něco jako Humana nebo Milasan? Abys pak neměla problém to sehnat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
27.2.12 20:38

Je to na bázi Sunaru,je stejný složení i množství minerálů,vítamínu a ostatních látek…přivezla mi to sestřenice od známý z Německa a stojí to v českejch 150,–..takže o 50,–Kč levnější než klasickej Sunar :) a je prý i chutnější
Teď jsem malýmu dala první dávku,hezky si po tom krknul a spinká už skoro dvě hodiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
27.2.12 22:47

150kč, to bude asi za 500-600g? No a nevyjde tě pak líp Babylove z DM? To je jednak za 139kč a dvak DM máš u nás všude, mlíko pak snadno seženeš :think: Zas ono pokud mu to tak pěkně sedlo, tak co by člověk pro ten klid neudělal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
29.2.12 12:12

jojo ta jedna krabice je 500g…jsou tam dva pytlíky po 250g.. jsem z Chebu,takže do Německa je to kousíček…a musim říct že mu to chutná…když jsem mu to dala poprvé tak spinkal od 18.30 až do půl 1 do rána :) přijde mi to chutnější než Sunar...... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová