Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj, nevím, jak chutná, ale v Rossmanovi je na Nutra defence akce 1+1 zadarmo, za 289,– Kč máš 2 krabice, ale je to od 2,různý druhy, nevím jestli i na ten noční. Na 1 se to nevztahuje.
já už byla v Praze ve třech rossmannech a je to vyprodaný, to víte, velká akce ![]()
jinak mám ochutnatý nutroš i nutradefense a chuť je dost podobná, možná ten nutradefense mi přišel víc jako mateřské mléko (než něco dítěti dám, všechno ochutnám
)
Já bych to vyzkoušela, hodně záleží na dítěti. Mě dcera nepila naprosto nic jiného než Nutrilon.
pokymar píše:
jinak mám ochutnatý nutroš i nutradefense a chuť je dost podobná, možná ten nutradefense mi přišel víc jako mateřské mléko (než něco dítěti dám, všechno ochutnám)
tak v liberci plný regály (já si vzala do zásoby
), tady je už dlouho po mateřský a do další daleko ![]()
Ahoj, pokud Vám sedí, držela bych se vyzkoušené značky.Myslím, že jsem v DM viděla nějaký víc sytící Nutrilon, tak se zkus podívat.
Jééé jste zlatý moc děkuji za rady
určitě se v Rossmanu stavím, a vyzkoušíme ![]()
tak nic.. já si to myslela.. no někdy ty akce trvají třeba i měsíce…
ale děkuji
Ahoj maminky,
moc prosím o radu, malému bude za chvilku 6 měsíců, od 3 měsíce dávám na noc Nutrilon, protože po zánětu prsu se mi mléka moc nedělalo a malej si na to zvykl. Teď bych chtěla zkusit Nutra defense Good night, ale mám obavy aby mu chutnalo. Zkoušela jste to některá? Co myslíte?
Moc děkuji za rady