Mlezivo ve 20. tt

6094
26.2.12 21:52

Mlezivo ve 20.tt

Ahoj holky,chtěla jsem se vás zeptat zda je tu některá které se spustilo mlezivo už ve 20.tt? před pár dny jsem zjistila že už mi vytéká,ale pouze pokud se někde opřu,ne samovolně.Také by mě zajímalo,pokud se to některé z vás stalo,co vám na to řekl doktor?děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
26.2.12 21:54

Jasně… já to taky někdy v té době taky tak už měla. :-) Lékařka mi na to neřekla nic, ale očividně bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.2.12 21:55

Mně ano ;) Je to normální 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
26.2.12 21:56

docela mě vyděsilo že je to tak brzy.Zase si ale říkám že snad nebudu mít problémy s rozkojením :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
26.2.12 21:57

Já nevím, možné je asi všechno. Já mám opačný problém. Mně vůbec nic neteče a to mám za 2dny termín . Po porodu už by mi mělo téct mléko, ne? Vďyť se miminko přikládá k prsu hned, ne? Snad poteče… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102086

Mě teklo ještě dřív - pěkná otrava pro někoho, kdo má prsa nulky a tudíž nenosil podprsenku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
dituleska píše:
docela mě vyděsilo že je to tak brzy.Zase si ale říkám že snad nebudu mít problémy s rozkojením :D

no, mně mléko teklo proudem, v noci jsem se budila mokrá od mléka(spím na břiše) ale přišla jsem o ně z nervů. to nebude tvoje situace, uvidíš. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
26.2.12 21:58
Lúca T píše:
Já nevím, možné je asi všechno. Já mám opačný problém. Mně vůbec nic neteče a to mám za 2dny termín . Po porodu už by mi mělo téct mléko, ne? Vďyť se miminko přikládá k prsu hned, ne? Snad poteče… :think:

to ještě teče mlezivo, během tří čtyř dnů po porodu se ti až udělá mléko. radila ses o tom s lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102086
26.2.12 21:58
Lúca T píše:
Já nevím, možné je asi všechno. Já mám opačný problém. Mně vůbec nic neteče a to mám za 2dny termín . Po porodu už by mi mělo téct mléko, ne? Vďyť se miminko přikládá k prsu hned, ne? Snad poteče… :think:

Hned nepoteče, mlíčko se spouští až tak druhý až třetí den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
26.2.12 22:00
Lúca T píše:

je zvláštní jak to má každá holka daný jinak.Každopádně přeji at se mlíčko spustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.2.12 22:01
dituleska píše:
docela mě vyděsilo že je to tak brzy.Zase si ale říkám že snad nebudu mít problémy s rozkojením :D

Na tohle to vliv nemá. Chci říct, že pokud teče mlezivo brzo, neznamená to, že bude mamina bez problémů kojit a naopak, pokud do porodu neteče, že bude problém s kojením ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.2.12 22:02

Normálka. To tady není podobná diskuze ani informace jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
26.2.12 22:04

Neradila jsem s lékařem. Nenapadlo mě to. Myslela jsem , že je to automatický proces…že se to po porodu prostě rozjede. Nebo by to mlezivo mělo téct už před porodem a když mi teď nic neteče, tak nepoteče ani pak? Safra prsa mám velké, ale je fakt , že mě moc nebolely , jak si hodně holky stěžujou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
26.2.12 22:04
hofka píše:
Normálka. To tady není podobná diskuze ani informace jinde?

jsou ale nikdo tam nepsal že by se mu to stalo už ve 20.tt…a není tato stránka o diskuzích?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
26.2.12 22:05
Lúca T píše:
Neradila jsem s lékařem. Nenapadlo mě to. Myslela jsem , že je to automatický proces…že se to po porodu prostě rozjede. Nebo by to mlezivo mělo téct už před porodem a když mi teď nic neteče, tak nepoteče ani pak? Safra prsa mám velké, ale je fakt , že mě moc nebolely , jak si hodně holky stěžujou. :nevim:

mě nebolí ale děsně svědíííí!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna