Může se kombinovat Beba 1 a Beba Sensitive?

3287
26.2.12 14:58

Beba

Ahoj holky, prosím o radu, můžu kombinovat Beba 1 a Beba Sensitive? Máme od narození Beba 1, ale začali jsme mít problém s kakáním - tvrdší bobky. Dr. nám doporučila Beba Sensitive, ale od té doby co ji baští (3dny) se mi malej prohýbá do luku a tlačí, jako by si chtěl prdnout a to celý den…ale neplaká… je možné, že mu nesedí? máme se vrátit k původnímu nebo vydržet? zkusili jsme i Sunar Nutradefense a katastrofa :? Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2535
26.2.12 16:56

ahojky, tak s tím ti zrovna já moc neporadím, malej byl plně kojenej, sunar teď taky začínám dávat a je fakt že po něm mají ty prckové fakt zácpu…takže já jdu do Beby, ale zkus třeba nutrilon comfort, ten používá kámoška, taky měli problémy s kakáním, a prej teď paráda …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
26.2.12 17:02

Malá je od narození na Beba 1 HA a i když malá měla prdíky a kroutila se, tak jsme chvíli vydrželi a srovnalo se to. Používáte něco na prdíky - BabyCalm, SabSimplex, atd? Asi bych to moc nemíchala a dávala jedno nebo druhý, taky asi záleží kolik je mimču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
26.2.12 17:06

my máme bebu ha, ale po operaci kýly v 6ti týdnech jsem měsíc dávala bebu sensitive, nechtěla jsem, aby moc tlačil, protože měl jizvu tak, aby se mu s ní něco nestalo, trochu se kroutil, ale po 3 dnech jen beby sensitive začal pěkně prdět a kadil řidší stolici, dávala jsem ji měsíc vkuse a jakmile byla jizva zahojená vrátili jsme se k ha a stolici má normální, ani průjem ani tvrdá, do každý lahvičky jsem přidávala Sab simplex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
26.2.12 17:08

Holky používáme BioGaia… vůbec nebyl žádný problém jen ty tvrdší bobky, po poradě s Dr. jsme zkusili Sunar Nutradefense - že obsahuje vlákninu… byla to katastrofa skončili jsme v pátek v nemocnici, tam nám doporučili vrátit se k Bebě a dát tu sensitive… no a ovocné příkrmy, ale po té se mi kroutí a tlačí, tak se asi vrátíme k té obyč 1 a budeme dávat ovoce a šťávky na změkčení… malej má 4,5m :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
26.2.12 17:17

Žirafko on se Ti taky kroutil? jako tlačil a tak??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
26.2.12 17:33

babunko,jo, jo, kroutil, ale dohromady tak týden a pak jen občas a pěkně prděl a kadil, teď mu budou 4,5.měsíce, jí jenom rýžovou kaši 2× denně, tu jsem začala dávat kvůli průjmu po antibitikách, bebu ha a s příkrmama zatím začínat nebudu, počkám jěště tak měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
26.2.12 17:49

on se vždycky propne do luku a jakoby tlačí, ale neplaká u toho ani nekřičí, tak teď nevím, jestli vydržet nebo se vrátit k původní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
26.2.12 18:16

já jsem vydržela, ale jemu bylo 6 týdnů takže si i občas zabrečel, tak to zkus třeaba 14 dní a uvidíš, nám se ta stolice upravila po měsíci jsem začala zase dávat bebu ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.12 20:39

Taky by mě to zajímalo, jestli lze kombinovat - třeba jedno krmení beba 1 a další krmení beba senzitive…právě že po beba 1 tuhá stolice, po beba senzitive skoro průjem, nejlepší by bylo kombinovat, ale jde to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
11.4.12 20:42

já to kombinovala…a žádnej problém jsme neměli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
11.4.12 20:43

Holky tak asi jde, my totiž papáme přes den bebu sensitive (dělají ji jen v č.1) včera jsme měli půl roku a už budeme přecházet na dvojku, ale ta je jen klasická, zatím nám mlíčko stačí, papá v 6m 150 max 180ml, tak můžeme prý klidně zůstat stále u sensitive a na noc máme už beba good night 2 a dle dr. není problém, jsou to stejné značky…tak proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.12 20:49

A můžu se zeptat jak jste kombinovali? V jednom krmení obě beby do jedné lahve, nebo ob jedno krmení vždy čistou bebu1 a příští krmeni senzitive?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
12.4.12 09:23

Já taky kombinovala a supr. Dávala jsem oboje do jednoho krmení - pár lžiček Senzitive, pár lžiček Pro. Poměr jsem měnila podle toho, jestli mi šlo o zácpu nebo bříško. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.12 20:51

My máme dnes po Beba 1 šílenou zácpu, tak to asi udělám tak, že na noc dám plnou beba 1 a ve dne budu dávat do jedné lahve dvě odměrky beba 1 a dvě odměrky beba senzitive. Co myslíte?? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová