Kojení venku - od jakých teplot?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81481
8.2.14 22:03
@zichisek píše:
My jsme výletníci, kojím všude :mrgreen:
Venku vytahuju malého i z fusakem, před měsícem jsem kojila na autobusové zast2vce u zoo :oops: tam nebyl čas a nebylo si kam sednout, tak jsem se naučila nakojit ve stoje dítě ležící v kočáru :mrgreen:

to bych se svýma kozama musela vlézt k dítěti do korby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
8.2.14 22:08

Ja jsem v tydnu kojila ve stoje v jedoucim vlaku :-D misto bylo jedine vedle jakehosi smradlaveho stryce, co do sebe lamal jednoho lahvace za druhym.
Ale teda kojit dite lezici v korbe si nedovedu predstavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
9.2.14 06:00
@Lama Lama píše:
to bych se svýma kozama musela vlézt k dítěti do korby :mrgreen:

Sklopis boudicku, naklonis se a jedes… :lol: Nakonec pro dite v zime asi i prijemnejsi varianta. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
9.2.14 09:16
@St. Estephe píše:
Sklopis boudicku, naklonis se a jedes… :lol: Nakonec pro dite v zime asi i prijemnejsi varianta. :mrgreen:

na to jsem měla bud moc krátký kozy nebo moc hlubokou korbu :jazyk:
ale to je fuk, já nosila v šátku, takže jsem hloubku korby naět+stí řešit nemusela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
9.2.14 09:20

@Lama Lama Ja to taky nezkousela, nejak ale predpokladam, ze bez stazene boudicky by to neslo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101851
9.2.14 09:32

@Lama Lama Musí tam jít i jedno rameno :mrgreen: mě zas v kočárku dítko tuhlo, takže bylo odstavené na zahradě a baštilo až doma :lol: ale podobným modelem jsem kojila v noci ve stanu, tam to tedy byla ještě hra, abych i já mohla zůstat maximálně zabalená ve spacáku, to byli taky vtipné polohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová