Kojení venku - od jakých teplot?

2155
8.2.14 16:21

Kojení venku - od jakých teplot?

Ahoj, od jakých nejnižších teplot jste kojily venku? Případně jak stará miminka?
Mám dvouměsíčního chlapečka, uvažujeme už o nějakých delších výletech, ale bála jsme se plánování kojení - malý občas jí po čtyřech hodinách, ale občas i po hodině :D, tak si těžko naplánuji, aby mi to vyšlo někde v lesech akorát na restauraci. Ale dnes na procházce svítilo sluníčko, bylo snad 10 stupňů, pocitově možná i víc, a tak jsem si říkala, že v případě potřeby by to snad už šlo? Jaké máte zkušenosti? Jak se kojení venku, když není letní teplo, líbilo miminkům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.2.14 16:24

@selia venku jsem nekojila, jsem stydlín :oops: :mrgreen: a moje dítě vyžadovalo klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.2.14 16:28

Řekla bych tak aby ti nezmrlo prso :lol: kojila jsem venku cca od jara, jsem zmrzlina, klukovi byli cca 4-5měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101795

@selia Miminkům je to úplně fuk, ta se kvůli tomu neslíkají :mrgreen: takže záleží na tom, jakou teplotu si schopna přežít ty (a na tom, jak dlouho mimčo pije). Já měla rychlíky, takže to jde i když je pod nulou, akorát to chce všechny vrstvy rozepínací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833

Malý má 3m, když chce jíst, tak dostane, povětšinou teda v autě, ale tak tam taky není nijak teplo :lol: Max. bych se snažila zalézt někam, kde nefouká a nakojila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.2.14 16:34

Aby ti nenamrzla kozina. :mrgreen: Jinak lze dite zakryt dekou, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
8.2.14 16:49

Kojila jsem v minus peti a šlo to. I když to pro mě bylo tak na hrane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
8.2.14 16:49

Miminu je to fuk. U tebe záleží na oblečení. Já jednou na běžkách uvažovala prostřihnout do starýho trika a mikiny díru. to by se pak dalo i v -10 :twisted:
Reálně jsem okolo nuly venku kojila. Když bylo mín, tak jsem většinou tak dlouho, aby mimino nevydrželo nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
8.2.14 16:50

Vždyť ho při kojení nesvlékáš - takže hlavně abys nezmrzla ty. Jinak je to naprosto jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35895
8.2.14 16:59

Tak detem je to. sumak, spis jde o tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
8.2.14 17:03

No pokud nemrzne a dítě by mi řvalo, tak vytáhnu prso kdekoliv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.2.14 17:54

Já i v -10..já sice zmrzlej zadek a prso, a břicho, jak mi pod triko foukalo a byla jsem rozepnutá, ale mimino si spokojeně pomlaskávalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.2.14 17:56
@avm3 píše:
No pokud nemrzne a dítě by mi řvalo, tak vytáhnu prso kdekoliv :D

amen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
8.2.14 18:31
@Blešík píše:
amen :mrgreen:

No s první to občas byl očistec… tak sem kojila klidně ve stoje uprostřed vesnice… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.2.14 22:02

My jsme výletníci, kojím všude :mrgreen:
Venku vytahuju malého i z fusakem, před měsícem jsem kojila na autobusové zast2vce u zoo :oops: tam nebyl čas a nebylo si kam sednout, tak jsem se naučila nakojit ve stoje dítě ležící v kočáru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová