Kojení , vztek , klid

5
27.7.25 15:37

Kojení , vztek , klid

Ahoj holky, jdu si pro radu. Poslední dobou se vůbec nechce pritisknout k prsu.. vzdy řev, ručičky všude, uhybani hlavou. Když se prisaje je spokojené a pije… Ale už jsem bezradná 10 minut než ho zacnu krmit…
Strastně trpime na brisko, už se bojím i já cokoliv jist q nechci přijít o mleko… 2,5 měsíce.. zlepší se to? Navíc poslední 3 dny teď kakame po kazdem krmeni je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3702
27.7.25 15:43

@26002600 první děti mam dvojčata, byli kojení a pokakali se vždy po každém kojení a podle doktorky to bylo naprosto v pořádku. A krásně pribirali, vše fakt bylo ok. To, že drobet pred kojenim „zlobi“ mam ted s 4 měsíčním mimcem taky, ale spis je to ve fázi už když je asi pořádně unavená až pretazena. Co se týče prdiku, u nas to skončilo přesně ukoncenym 3.mesicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35681
27.7.25 15:54

Ty taky kakas po každým jídle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3093
27.7.25 16:39
@JancaS84 píše: Více

pluralis maternicus :mrgreen: Trpělo jím hodně z nás. Ono ji to přejde.. i to kakání po každém jídle. Pro zakladatelku: určitě se to zlepší.. Vydrž. Kdybyste se hodně trápili, není ostuda poradit se s laktační sestrou/poradkyní, ohledně přisávání i těch kolik/nadýmání. Jinak přibírá, prospívá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3093
27.7.25 16:41

Kojené děti mi taky zpočátku kakaly nonstop. Po nějakých měsících nekakaly několik dní, volala jsem pediatrovi a tam mě ujistili, že i týden u čistě kojeného několikaměsíčního dítěte bez stolice je v normě, jednoduše co přijme, to zpracuje a vyloučí jen močí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.7.25 21:57

Taky jsem to zažila – někdy se u kojení vztekal, jindy se zase úplně zklidnil, podle mě to souvisí s vývojem a únavou, chce to jen trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.7.25 08:15

Máme to za sebou. Pomáhalo kojit v pohybu a těsně před spaním a když se mala probouzela. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová