Jakou kojící košili jste si pořizovaly do porodnice?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonym_kaO
Ja bych poridila nejakou hezkou treba na knoflicky, ktera by sla pouzivat i normalne…
Hlavne at je to bavlna, ja prave koupila desnej ksunt kolem 300 a ted uz bych si priplatila.
Tady maji vyber https://www.naspani.cz/…ici-kosilky/
Tyhle jsou treba moc hezky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym_kaO a mrkni taky na bazarek ![]()
https://www.emimino.cz/bazar/hledani/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji. Asi to vidím na nějakou z bazaru, jelikož jinak košile normálně nenosím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla by být pohodlná, dostatečně široká, snadno rozepínací kvůli kojení.
Při porodu je pyžamo nevhodné, ale v šestinedělí ho mít můžete.
Kupte si něco z bazaru nebo něco levného, nebo starší pyžamo, protože si ho pravděpodobně ušpiníte od krve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já si chci teď objednávat z Astratexu, mají nějaké slevy…
koupím košili takovou, abych jí mohla nosit v tehotenství na kojení a i potom a nevypadala hrozně. do porodnice bych ale vzala asi fakt starší, kvůli flekům od krve…
každopádně lituju, že jsem košile pořádné nekoupila už u prvního a trápila se v nějaké levné plastové od kámošky, fakt si připlatím a koupím pohodlnou, co nebude vypadat jak pytel a bude šik i potom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sem si koupila dvě noční košile ale v porodnici jsem nosila erární. K druhému porodu sem se už ani neobtěžovala vzít svoji a zase sem nosila půjčenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martule Lukáš píše:
Ahojky,já si koupila takové bavlněné košilky pod prsy jako přestŕižené a zavinovací výstrřih do V. Byly moc pohodlné a nosím je i teď s to už dávno nekojím. Objednala jsem si je na www.naspani.cz. Mají tam velký výběr.
Ty jo, tak odsud jsem měla 4, ale je to samý polský šunt, nic nevydržely a po prvním vyprání se hned přetočily švy..Navíc tak málo zase nestály, takže reklamuju a to jsem ještě ani neměla na sobě
. Taky s tím teď bojuju kde sehnat nějaké normální
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 píše:
Tak já si chci teď objednávat z Astratexu, mají nějaké slevy…
koupím košili takovou, abych jí mohla nosit v tehotenství na kojení a i potom a nevypadala hrozně. do porodnice bych ale vzala asi fakt starší, kvůli flekům od krve…
každopádně lituju, že jsem košile pořádné nekoupila už u prvního a trápila se v nějaké levné plastové od kámošky, fakt si připlatím a koupím pohodlnou, co nebude vypadat jak pytel a bude šik i potom.https://www.astratex.cz/…ocni-pradlo/?…
Samá polská výroba, nic mi to nevydrželo..Přesně takovým výrobbcům se právě chci vyhnout. Já mám jako ty na obrázku jen z jiného eshopu, ale stačilo jen jednou vyprat a okamžitě přetočené švy. Jak z tržiště
A ta cena není úplně nízká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne se podařilo koupit levnou a dobrou v Kik. Příjemná bavlna, rozepinaci na knoflicky -takže pouzitelna i jako nekojici později. Pak jsem mela dve dobre z Tchibo/jedna kojici, jedna rozepinaci. Nicméně primo v porodnici jsem ráda používala erarni, měnila jsem kosili třeba dvakrat denně a nebyly nijak nepříjemné ani skarede.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit