Těhotenské oblečení velikosti 48

Anonymní
7.7.18 12:17

Tehotenske obleceni vel.48

Ahoj, prosim o radu, kde nakupujete tehotenske obleceni vel.48. Vim jen o bonprix. Zajela jsem se podivat do Olomouce do c&a a HM, ale nic tam nebylo. Dekuji za tipy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19573
7.7.18 12:28

Vsechno jsem koupila na bonprixu. A za me super. objednam vzdycky hodne veci. Doma vyberu co se mi libi. Zbytek poslu zpatky.. nejpozdeji za 14 dni mam penize zpet na uctu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
7.7.18 12:31

Taky jsem prošla Olomouc, ale c&a ani h&m už prostě těhotenské oblečení nevedou, strašně jsem se tam vytočila :zed: Kde jinde v Ol prostě něco najít … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.7.18 12:32

HM nema ani v eshopu? Obcas jsem tam na neco narazila a meli toho dost. Jinak jeste Lidl, ale tam se musi cekat na akci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.18 12:40

@tereza12345
Z bonprixu jsem nakonec vcera objednala, jen doufam, ze bude sedet velikost :) Jen bych se rada mrkla i nekam na jine nabidky :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.18 12:43

@Taače
Taky jsem byla docela zklamana, protoze jsem jela do Olomouce zamerne, ze tam urcite neco sezenu..obehali jsme Olympii, Santovku, OC hana a nikde nic..takze zbytecna cesta. Jinak rada jezdivam nakupovat do Olympie, tam jsem si vzdy z normalniho obleceni nakoupila. U nas neni vubec nic :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.18 12:44

@Pomka
Na lidl jsem se myslim divala uz driv a mam pocit, ze tam az takove velikosti nebyly. Ale zkusim jeste jednou mrknout :)

• Citovat
  • Upravit
21091
7.7.18 13:01

Lidl má něco, ono to bývá obvykle větší. A já objednávala od Jožánka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.7.18 13:08
@Pomka píše:
HM nema ani v eshopu? Obcas jsem tam na neco narazila a meli toho dost. Jinak jeste Lidl, ale tam se musi cekat na akci…

V lidlu je i eshop, tak bych zkusila ten…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.7.18 13:09
@Anonymní píše:
@Pomka
Na lidl jsem se myslim divala uz driv a mam pocit, ze tam az takove velikosti nebyly. Ale zkusim jeste jednou mrknout :)

Urcite maji velikost L, mozna i XL (jista si nejsem), ale obleceni je vetsi… ja v tehotenstvi byla poradna a treba tricka mi byly… chce to videt a popr zkusit. Ale to HM ma tehotensky, divala ses na eshop? Dokonce byly i slevy na tehu saty apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.7.18 15:09

Ja nasla krasne kousky v sekacich. Jestli se nestitis, tam je to levny a kolikrat znackovy. Za obleceni na par mesicu jsem nechtela utratit hodne penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
7.7.18 15:54
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim o radu, kde nakupujete tehotenske obleceni vel.48. Vim jen o bonprix. Zajela jsem se podivat do Olomouce do c&a a HM, ale nic tam nebylo. Dekuji za tipy.

Zkus eshopy H&M a C&A. Jinak já před 3 lety sehnala těhotenský džíny vel 48 v C&A, ale byly tam asi jediný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
9.7.18 16:07

Rane

@Taače píše:
Taky jsem prošla Olomouc, ale c&a ani h&m už prostě těhotenské oblečení nevedou, strašně jsem se tam vytočila :zed: Kde jinde v Ol prostě něco najít … :nevim:

V Hm i v Olomouci vedou. Musíš holt jen do Olympie/tehu radu berou totiz uz jen na vybrane prodejny. Nebo přes net. Ještě je dobry eshop Lindex/ale nevím zda vel. 48 a víc.

Příspěvek upraven 09.07.18 v 16:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
9.7.18 16:10
@Russet píše:
V lidlu je i eshop, tak bych zkusila ten…

Jojo, mam od nich i tehu kalhoty a tehu saty. Super a osvedceny je i eshop Tchibo, mají i tehu džíny, i ve větší velikosti. V Lidlu zas budou stacit kalhoty 46 i pro 48/odhaduji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.7.18 16:34
@jankajj píše:
Jojo, mam od nich i tehu kalhoty a tehu saty. Super a osvedceny je i eshop Tchibo, mají i tehu džíny, i ve větší velikosti. V Lidlu zas budou stacit kalhoty 46 i pro 48/odhaduji.

Těhotenské rifle a kalhoty jsem pořídila na netu, ale nepamatuju si kde. Vše mi sedělo. Tchibo občas zkusím na normální hadříky a jsem spokojená. Hlavně a azurově modrou mikinou pro syna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat