Jakou kojící košili jste si pořizovaly do porodnice?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja jsem si koupila z bazarku, vim ze ji vyuziju jen v porodníci, takze se mi nechtělo utracet za novou.
Příspěvek upraven 14.09.18 v 18:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky,já si koupila takové bavlněné košilky pod prsy jako přestŕižené a zavinovací výstrřih do V. Byly moc pohodlné a nosím je i teď s to už dávno nekojím. Objednala jsem si je na www.naspani.cz. Mají tam velký výběr. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla klasické pyžamo,košile nesnáším. První den jsem měla stejně anděla,rodila jsem plánovanou sekcí. A když jsem kojila,jen jsem vyhrnula triko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym_kaO A jses si jista, ze v te porodnici neni moznost nafasovat erarni? Vetsinou byva a tenhleten pozadavek na vlastni je jen proto, aby se zensky citily lip „ve svym“ (nebo aby toho nemuseli tolik prat, tezko rict)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za tipy.
@bloesty na seznamu porodnice, co si vzít sebou je napsáno: 2× vlastní košile vhodné na kojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym_kaO Vsak to taky nutne nevylucuje tu moznost, ze ty erarni tam k dispozici maji
. Ale nevim, kde rodis, cili me ber s rezervou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem ze začátku měla v porodnici erární, abych si nešpinila svoje košile. Pak jsem používala bavlněné od vietnamců s rozepínací légou. Měla jsem i jednu značkovou kojící a byla strašně nepraktická…A nebo jsou pak super košile či tílka na špagetová ramínka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si koupila takové rozepinaci. Spis domácí šaty. Na tchibu. Unosím je doma po porodu. Košile jsem po odstavení už nepotřebovala.
- Citovat
- Upravit
Erarni mi nabízeli jen na porod. Pak vlastní. Jinak měla jsem zavinovaci přes prsa i rozepinaci na patenty a rozdíl v tom není. Nejvíc mi ale vyhovovala na špagetová raminka s takovou plastovou sponou na odepnuti. Tuším z astratexu jsem je brala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bloesty jasně, zkusím se tam zeptat
jinak je to v Praze v Krči ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym_kaO jo tak tam jsem zrovna rodila
mají erar na porod, ale pak musíš mít svoje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym_kaO taky jsem rodila v krci, dvakrat
na porod jejich, pak uz svoje.
resila jsem to same, drive jsem v nocni kosili take nespala. poridila jsem si do porodnice dve a muzu rict, ze jsem si je fakt oblibila, na kojeni super. jeste ted, po temer 5 letech jsou pekne, prijemne a daji se unosit i jako domaci saty ![]()
http://www.muzzy.cz/…em-na-ko.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit