Kojící polštář Terrabagu, znáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
560
31.12.06 12:33

dlouho jsem otálela, než jsme ho koupili a taky na něj nedám dopustit. Výborně se mi na něm spává a i čte, když si podložím hlavu a jsem v takovém tom polosedu tak je to počteníčko jedna báseň, kupovala jsem ho za 550,– plněný je taky kuličkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
31.12.06 18:15

polštář

my koupili tenhle, je plněný takovými polyuretanovými kuličkami, má to potah (bezvadný-sundáš a vypereš v pračce), s manželem se o něj taháme u televize, bezva se na něm lenoší( přizpůsobí se), v těhotenství jsem ho také používala, na spaní perfektní, hlavně v posledních měsících, když už člověk neví, kam s tím velkým břichem. Vzala jsem si ho do porodnice, a sestřičky mne hned zaučily, co s ním. Doma kojím pouze s ním, i když uznám, že i klasický polštář se dá využít (využívám u babiček na návštěvách, kojící polštář netahám).Upřímně za tu cenu se nám vyplatil. Takže 100% ano!!! pet

www.detskagalerie.cz/…09123146.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.1.07 16:10

Ahoj

Já jsem si přes zdravodní potřeby objednala ten Terrabag, zatím ho využívám na spaní, jinak bych se asi těžko vyspala, občas na podepření. Stál 500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
15.1.07 16:29

Ja jsem si Terabag objednala vcera a uz se na nej mooooc tesim :-). Doufam, ze prijde brzo.

Baza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
16.1.07 10:04

Taky už ho mám dávno doma a je fakt, že je skvělý.....je fakt, že ty kuličky vržou :lol: :lol: takže při spaní mi chvíli trvalo,než sjem si zvykla…ale teď už je to dobré…na lenošení u televize mi ho zabavil manžel :lol: a už se těším, až vyzkouším jeho pravý účel…jak se na něm kojí!!! Ale určitě skvěle. Vřele doporučuji! A všem děkuji za informace a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.7.13 10:02

Ahoj, pokud by někdo sháněl těhotenský a kojící polštář mám jeden na prodej - sešly se mi doma dva. Je super! Já sama na něm spím asi od 6tt a nemůžu si jej vynachválit. Je úplně nový, krásný. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
 https://www.emimino.cz/…velky-73457/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport