Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
dlouho jsem otálela, než jsme ho koupili a taky na něj nedám dopustit. Výborně se mi na něm spává a i čte, když si podložím hlavu a jsem v takovém tom polosedu tak je to počteníčko jedna báseň, kupovala jsem ho za 550,– plněný je taky kuličkama
my koupili tenhle, je plněný takovými polyuretanovými kuličkami, má to potah (bezvadný-sundáš a vypereš v pračce), s manželem se o něj taháme u televize, bezva se na něm lenoší( přizpůsobí se), v těhotenství jsem ho také používala, na spaní perfektní, hlavně v posledních měsících, když už člověk neví, kam s tím velkým břichem. Vzala jsem si ho do porodnice, a sestřičky mne hned zaučily, co s ním. Doma kojím pouze s ním, i když uznám, že i klasický polštář se dá využít (využívám u babiček na návštěvách, kojící polštář netahám).Upřímně za tu cenu se nám vyplatil. Takže 100% ano!!! pet
Já jsem si přes zdravodní potřeby objednala ten Terrabag, zatím ho využívám na spaní, jinak bych se asi těžko vyspala, občas na podepření. Stál 500 Kč.
Ja jsem si Terabag objednala vcera a uz se na nej mooooc tesim
. Doufam, ze prijde brzo.
Baza
Taky už ho mám dávno doma a je fakt, že je skvělý.....je fakt, že ty kuličky vržou
takže při spaní mi chvíli trvalo,než sjem si zvykla…ale teď už je to dobré…na lenošení u televize mi ho zabavil manžel
a už se těším, až vyzkouším jeho pravý účel…jak se na něm kojí!!! Ale určitě skvěle. Vřele doporučuji! A všem děkuji za informace a rady.
Ahoj, pokud by někdo sháněl těhotenský a kojící polštář mám jeden na prodej - sešly se mi doma dva. Je super! Já sama na něm spím asi od 6tt a nemůžu si jej vynachválit. Je úplně nový, krásný. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
https://www.emimino.cz/…velky-73457/#…