řetízek na dudlík Baby nova

145
31.8.06 12:45

řetízek na dudlík Baby nova

Tak jsem si konečně koupila řetízek na dudlík a po týdnu se nám úplně rozpadl, horší je, že to bylo v postýlce ,kde spala malá a já zjistila, že má kolem sebe malé plastové úlomky od toho připínání, takže si dejte ostatní maminky pozor jednalo se o řetízek k dudlíku značky Baby nova s červeným srdíčkem uprostřed, no a já ted budu doufat, že z toho něco malá nespolkla :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9356
31.8.06 12:50

Petrurcho,tyhle umělé řetízky občas prasknou.I když by neměly.Vojtulka měl z DM dřevěný.Dobře držel připnutý a byl pevný.
Teď slouží jako hračka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
31.8.06 12:57

Jů ahoj Dano, no docela jsem se navztekala sakra, takovej šunt, na ten dřevěný jsem taky koukala, ale Baru je strašný čert ta by si ním oliskala hubu jak ji znám :P , takže jsem to neriskla,ale asi jsem měla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
31.8.06 13:19

Už jsem tě Petrurcho dlouho neviděla :D

Já jsem ten dřevěný viděla už za Mirdy u kámošky,jenže tenkrát ještě u nás nešly sehnat.Tak teď jsem ho koupila a osvědčil.
A když se s ním praští tak si dá příště pozor.Oni si prckové sami ubližovat nebudou.

Ale naštvaná bych na tvém místě byla taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
31.8.06 17:30

My jsme měli od Bočka a vydržel a že s ním Domča mlátil. Zato se nám rozpůlil takovej ten chrastící spínací špendlík, z umělé hmoty co je…prostě se rozplepil, mimčo by si to klidně johlo zapíchnout do krku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.8.06 23:01

My měli plastový od Bočka a nix moc, ale máme takový který má na dřevěné klipse daný klasický uzávěr tak jak u kšand, kterým se to připíná, ale jinak je to látkové a je na tom i chrastící hlava medvěda a jsem spokojená a Davča taky…

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport