Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Už nevim,kde bych získala nějaké informace a tak se jdu pozeptat zde.Nemáte někdo vodící kšíry,od kolika do kolika věku dítka ste je používali,zdá se Vám to užitečná věc,apod???Zvažuju jejich koupi,ale bojim se, aby doma jen neleželi.Zatim uvažuju o CanpolBabies,ale pokud máte někdo zkušenost s jinými velice ráda si to přečtu a popř. svoji úvahu přehodnotím.Děkuji všem
velice dobrou zkušenost mám s tímto „vodítkem“ od Helly http://www.mysacek.cz/…h-modry.aspx . Některé holky měly možnost porovnat tyto a Canpol a říkaly, že ač jsou ty od Helly dražší, tak jsou lepší.
Ahoj, my to nepoužívali, ale dalo se to udělat z normálních kšírů ke kočárku.
K čemu to je? Když se dítě učí chodit, tak aby nepadalo?
Já jsem asi divná, ale právě na ty žuchanečky na plínu. když dělala moje Eliška první krůčky, strašně ráda vzpomínám
To bylo tak miloučký, jako v těch reklamách ![]()
Baghira
My už chodíme vcelku pěkně sami,ale spíš bych tím chtěla Fildu regulovat,aby věčně nebyl na zemi a neměl ošouplé kolena u kalhot,apod…ale nevim,zda to pomůže, tak se ptám na informace.
kamarádka si nechala dovézt z USA, jako takovou opičku na záda s dlouhým ocasem, za který dítě přidrží. Ale jen proto, aby jí neutíkal, má 1 a 3/4 roku a ona je v 7m těhu:) už ho nedohoní:)
jinak si myslím, že to klekání přejde samo, netrvá to tak dlouho, jak ho začne bavit chůze, tak si už neklekne:)
iv-ka
My jsme měli půjčený právě to vodítko od Canpolu a využili jsme ho, Šimon totiž zá:,–(ně nechtěl chodit za ruku a u toho vodítka si ani nevšiml, že je vlastně veden ![]()
já nad kšírama taky uvažuju,protože moje díte stále padá,u nábytku moc chodit nechce a nejradší by chodilo za ruku,ale to je prý nezdravé,takže kšíry by byli alternativa,ale chce v tom dítě být?tomu mému všechno vadí,nerado se oblíká..
je to takové vodítko"nemá ho někdo?
http://www.newbabyland.com/…132207_1.JPG
Ahoj, potřebovala bych poradit. Malý už sám chodí, běhá a od té doby je každá cesta v kočárku hrozný boj. Snaží se dostat z pásů, vzteká se
Nechala bych ho chodit, jenže nepozná nebezpečí a utíká dost rychle. Za ruku chodit nechce. Myslíte, že by kšíry byly dobré řešení (na chození venku)? Manželovi se to nelíbí, že je to jako dítě na vodítku, ale on s ním venku chodit nemusí ![]()
@Teruna000 tak s nim chod nekam do parku nebo do prirody kde muze volne behat. Pokud ste z mesta tak ten kousek na nejaky bezpecny misto bych ho klidne na ksiri dala. Nebo co treba nositko, satek? Na prejiti
Z vlastni zkusenosti - pripnula jsem divokemu diteti na batuzek voditko a bylo to jak vencit vztekleho psa. Furt za to cukala, padala na pusu, snazila se urvat, vzteky se valela po zemi. Takze jsem to zkusila jednou a naposledy, od te doby holt litam za ni a pokud slo o hodne kriticka mista (prechod rusne silnice), tak jsem ji bud poponesla nebo natvrdo prikurtovala rvouci do kocaru, ale primarne jsem se snazila vyhledavat na prochazky oplocena hriste a bezpecna mista. Kdyz je to dite jenom jedno na jednu matku, tak myslim, ze s vypetim vsech sil to vzdycky nejak jde ![]()
@hanzbl00 no tak to neměl rád už jako mimino
a teď má skoro 14 kg ![]()
Ahoj, ja je pouzivam. Mala v kocarku uz nechce byt, to je vzdycky revu, jak chce jit pesky… a za ruku ani nahodou, asisi mysli, ze uz je velka holka
V tech ksirech je to v pohode, aspon nemuze rychle nekam vbehnout. Samozrejme ji je davam jen kdyz jdeme po ulici, v parku si lita kam chce. ( ma 13 mesicu),. Takze za me ![]()
@Martinaalex taky je chci právě využít jenom na ulici - bydlíme na sídlišti
Ahoj, já z vlastní z kušenosti už bych nekoupila.Jen vyhozený peníze. Za prvé děcko řve víc jak když by bylo v kočáru-a to byl syn klidas-a já jsem si připadala opravdu jak se psem. Vytáhla jsem jen jednou a nikdy víc. Mám už děti dvě a nikdy jindy jak tenkrát a jen jednou jsem nevytáhla. Ono není špatné když se dítě učí nějakému řádu a poslušnosti. Za mě někdo vymyslel další nesmysl s nálepkou pro dítě a může aspon tahat peníze. Můj názor.
@Edita27 tak já bych je taky asi nekoupila, ale mám je doma po mém bráchovi. Naše dítě je dost akční a ani na vteřinu se nezastaví a někdy je to opravdu risk.