Vodící kšíry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2418
19.8.14 12:29

@Edita27 tak já bych je taky asi nekoupila, ale mám je doma po mém bráchovi. Naše dítě je dost akční a ani na vteřinu se nezastaví a někdy je to opravdu risk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.8.14 12:30
@Teruna000 píše:
@Martinaalex taky je chci právě využít jenom na ulici - bydlíme na sídlišti

Tak nevahej. A neboj, nevypada to jak kdybys mela psa :-) takovy reci jsou mimo… Pouzivaji to i nase babicky, ktere uz utikat nemuzou… a vsechny si to chvali. Lepsi nez porad tahat dite v naruci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.8.14 12:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
19.8.14 12:33

Mě to přijde šílené…mám třetí dítko ve vsi nemáme chodníky provoz tu je..proste týden sem lítala furt dávala ke kraji nebo držela za kapucu u mikinky a ted už řeknu jede auto a sama bud beží ke mě nebo ke kraji…kšíry nic neucí vypadá to šílene jak s tím cukneš díte stejně spadne takže za mě NE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.8.14 12:40

@mater No ja bydlim v Mnichove, provoz je tu teda desnej a nevim, jak bych 13ti mesicni vysvetlovala, ze nema utikat kam chce. Ja mam docela akcni dite. Kdyz jsme chodili ven a ja ji drzela za tu kapucu, tak rvala,
@Teruna000 zalezi na tobe, tisic lidi, tisic nazoru… vyzkousej a uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
19.8.14 12:44

@Martinaalex ale stejne bude rvát za kšírky podle me co sem viděla..me se to proste nelíbí víc nemám co dodat :lol: mé dceři je 15 mesícu lítá od jedenácti akcní je a naučit se to musela stejně jako oba synové před ní..je to o trpělivosti..budes utíkat tak budeš v kočárku…utečes jde do kočárku a vysvetlovat a vysvětlovat a velmi brzo pochopí co je lepsí a co sama chce nebo ne..nenásilnou formou v pohodě… :lol: stačil na to týden
jsou víc chytří než so myslíme

Příspěvek upraven 19.08.14 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
19.8.14 12:44

My jsme ksiry davali hned, jak zacal syn chodit po svych venku. Tak na to byl zvykly a bylo to vpohode. Obcas se vztekal, kdyz chtel jit jinam nez my, ale to bylo minimalne. Ulici u domu mame dost z kopce a je ze sterku, tak alespon nebyl tak odreny. Ksirami jsem ho jen jistila, takze i spadnul, ale zbrzdila jsem ho. Takze se i naucil davat pri padu pred sebe ruce.
Ksiry doporucuji i vyvojovi neurologove - kdyz totiz vodite ditko za ruku, tak je pater vykrivena a neni to dobre. U ksir jde dite pekne rovne. A tak jsme to i vysvetlovali lidem, co se ksiram divili.
Pouzivali jsme je tak 1-2 mesice, nez si byl syn jistejsi v chuzi i po sterku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.8.14 12:49

@mater vysvětlovat se snažím 2 měsíce a nic nefunguje. Buď to dělá a má z toho srandu nebo to dělá natruc, že jsem mu to zakázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.8.14 12:54
@Teruna000 píše:
@mater vysvětlovat se snažím 2 měsíce a nic nefunguje. Buď to dělá a má z toho srandu nebo to dělá natruc, že jsem mu to zakázala.
:-) Napodobne. Neter taky poslouchala hned, tak to nepotrebovala. Holt kazdy dite je jiny… P. S. JA CHCI TAKY HODNY DITEEEE :-))))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.8.14 12:55

@Martinaalex Já mám velmi hodné dítě…když spí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak si sedne, jenom aby ukázal, že to umí a jde zase dál :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
19.8.14 12:55

@Teruna000 Sestra je používala na svou holčičku, která běhala naprosto bezhlavě a kamkoliv. Jsou super a rozhodně to není jako pes, jak tady někdo píše. Já je použít na své holčičky nemusela, byly víc v pohodě a ani sestra je na mladší dceru nepoužila, ale ta první byla prostě jak neřízená střela. Takže jsme ji kšírama spíše chránili před pády. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
19.8.14 12:56

Ne! Mám taky hodně akční dítě a stejně bych jí k něčemu takovému nepřivázala. Přijde mi to šílené, nehledě na to, že těm dětem se to stejně ve většině případů nelíbí a akorát jsou z toho nervy na obou stranách. Chod s ní do parku nebo tak, ve městě bych jí prostě z kočáru nepouštěla, dokud se nenaučí chodit slušně. Takhle jsem to dělala já. Dcera ted už chodí i ve městě sama, vedle baráku a drží se kočáru! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
19.8.14 13:03

Taky bydlim na sidlisti a taky mam extra akci dite. Dokud jezdila v kocaru, tak jsem ji dovezla nekam „do bezpeci“, ted uz bez kocaru proste jenom premlouvam a tecou mi nervy, ale furt mene, nez kdyz se mi na te snure vztekala a hystercila valejic se po zemi. Asi dite od ditete, to moje takovehle omezovani dovadelo zcela k nepricetnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.8.14 13:08

Zkusím a uvidím. Jinak budu radši vozit hysterické dítě v kočárku než na šńůře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
19.8.14 13:17

Hlavne s hysterickym v kocarku jsem se aspon nekam dostala, hystericke na snure bych musela vlacet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí