Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, užíváte kolagen, popřípadě od které značky? Já bych to chtěla užívat jako doplněk na podporu elasticity pokožky, hydrataci, únavy a třepení nehtů a vlasy, zatím užívám pouze na klouby.
Měla jsem víc značek a všechny jsou strašně hnusný. Přemáhám se, abych to vůbec spotřebovala, znovu bych nekoupila
Já mám teď marine beauty od beast pink, kupovala sem na gymbeam, mají na nej teď nějakou akci
jsou to kapsle, to mi přijde lepší než ten co sem měla predtim a sypal se do vody, to sem měla pak problém vypít jak to bylo hnusne ![]()
@Lu1234 I ty ochucené Vám nechutnají? Nebo máte čistě přírodní?
@Elisabeth.648 píše: Více
Ty ochucené. Mně to přijde tím horší. Kdyby to byla jen rybina, dám to třeba občas do polívky, omáčky. Ale rybinu s příchutí jahod nedokážu pozřít prostě v ničem
ze začátku to šlo, ale s každou další dávkou jsem si vypěstovala averzi k té vůni/ chuti a už jak to sypu, cítím to ve vzduchu a je mi na zvracení.
Jak tu již bylo psáno, taky mám radši neochucené - ovoce dohromady s kolagenem není opravdu žádná hitparáda. Já mám rybí od kolagendrinku - unavené tolik nejsem, hlavně teď v tom ponurém počasí je to pro mě taková vzpruha.
A řekla bych že vlasy mi tolik nepadají a rychleji rostou.
Měl by se pít hovězí, protože je našemu tělu bližší. Jakože více než ten mořský/rybí.
Pár jsem jich už ochutnala a určitě to chce ale vydržet a užívat dlouhodobě, aby se ty účinky dostavily. Teď mám taky od Veniry mix 3 příchutí. Asi zatím jediny co se dá vypít. Já si to ale míchám spolu s jablečnou fresh štávou, tak mi to chutná více. Nehty mám určitě pevnější a i hezčí pleť a vlasy. ![]()
Já nakonec vybrala dle recenzí a konzultace s mojí doktorkou od značky kolagendrink.
Musím říct že ho užívám cca od srpna a nejsem tak unavená a mám hezčí pleť a nehty + mi tolik nepadají vlasy, takže nebudu plešatá jupí.
Moc díky za všechny zkušenosti, přikládám i svou, kdyby někdo potřeboval. ![]()