Jak vybrat kolagen?

229
19.7.24 23:13

kolagen

Ahoj holky, užíváte kolagen, popřípadě od které značky? Já bych to chtěla užívat jako doplněk na podporu elasticity pokožky, hydrataci, únavy a třepení nehtů a vlasy, zatím užívám pouze na klouby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
19.7.24 23:54

@Elisabeth.648 používám. Sem tam ale. Mám od Veniry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
20.7.24 06:55

Měla jsem víc značek a všechny jsou strašně hnusný. Přemáhám se, abych to vůbec spotřebovala, znovu bych nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
20.7.24 10:08

Já mám teď marine beauty od beast pink, kupovala sem na gymbeam, mají na nej teď nějakou akci :) jsou to kapsle, to mi přijde lepší než ten co sem měla predtim a sypal se do vody, to sem měla pak problém vypít jak to bylo hnusne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
20.7.24 14:59

@Lu1234 I ty ochucené Vám nechutnají? Nebo máte čistě přírodní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
20.7.24 16:22
@Elisabeth.648 píše: Více

Ty ochucené. Mně to přijde tím horší. Kdyby to byla jen rybina, dám to třeba občas do polívky, omáčky. Ale rybinu s příchutí jahod nedokážu pozřít prostě v ničem :poblion: ze začátku to šlo, ale s každou další dávkou jsem si vypěstovala averzi k té vůni/ chuti a už jak to sypu, cítím to ve vzduchu a je mi na zvracení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.9.24 21:08

Jak tu již bylo psáno, taky mám radši neochucené - ovoce dohromady s kolagenem není opravdu žádná hitparáda. Já mám rybí od kolagendrinku - unavené tolik nejsem, hlavně teď v tom ponurém počasí je to pro mě taková vzpruha. :D A řekla bych že vlasy mi tolik nepadají a rychleji rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.24 09:55

Měl by se pít hovězí, protože je našemu tělu bližší. Jakože více než ten mořský/rybí.
Pár jsem jich už ochutnala a určitě to chce ale vydržet a užívat dlouhodobě, aby se ty účinky dostavily. Teď mám taky od Veniry mix 3 příchutí. Asi zatím jediny co se dá vypít. Já si to ale míchám spolu s jablečnou fresh štávou, tak mi to chutná více. Nehty mám určitě pevnější a i hezčí pleť a vlasy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
17.11.24 19:17

Já nakonec vybrala dle recenzí a konzultace s mojí doktorkou od značky kolagendrink.
Musím říct že ho užívám cca od srpna a nejsem tak unavená a mám hezčí pleť a nehty + mi tolik nepadají vlasy, takže nebudu plešatá jupí. :mrgreen: :mrgreen: Moc díky za všechny zkušenosti, přikládám i svou, kdyby někdo potřeboval. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí