Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Pořiď si něco na odstranění nehtové kůžičky + používej ten olejíček. Nehtům dopřej čas… musí se z toho vzpamatovat
A pořídila bych si být tebou třeba Biosil Plus ![]()
Proč by si nemohla na manikúru?
Na manikúře si přeci vůbec nemusíš dávat gel/gel lak. Manikérka ti upraví nehty, včetně kůžičky co tě trápí. Jinak tuhle kůžičku je nutné často promazávat, stačí obyčejný olejíčkem, koupíš třeba v dm, nebo objednat. atd + doplň vitamíny, jinak se ti nehty nezpevní, třeba má dobré Vinera. ![]()
Příspěvek upraven 19.07.24 v 13:46
@Anonymní píše: Více
Myslela jsem něco na manuální odstranění - např. takovou ti vidlici na kůžičku ![]()
@madla90 píše: Více
Teď přes léto u nas stejně nic neseženu.
dovolený, a navíc mám dve male deti doma. ![]()
Takže tu manikúru nemůžeš né kvůli práci, ale kvůli tomu, že nikoho neseženeš.
Což chápu, pokud se já chci objednat např. na odpolední termín po práci, tak musím měsíc do předu.
A pokud jsou pro tebe komplikace děti, tak si objednat olejíček, vitaminy a nůžky na kůžičku.:)
@madla90 píše: Více
Já jsem psala ze nemůžu mít gelové nehty kvůli práci. Ne navštívit manikerku ![]()
V obchodě s nehtařskými potřebami koupíš tu seřezávací vidličku, jak píšeš. A na internetu najdeš spoustu e-shopů, kde ji mají. Zadej do vyhledávače „nehtařské potřeby“ nebo „manikúra“ a pod. určo tam najdeš, co potřebuješ. Ale zajít na manikúru rozhodně doporučuji. To by byla nejlepší cesta. Měj hezký večer.
Ahoj, čím se dá prosím zjemnit ta kuzicka u nehtů? Celý život si nehty kousu. Ted si je pár týdnů nekousu. Nehty jsou slabé, kůže okolo ošklivá, ztvrdla.
K manikerce na gelovky nemůžu kvůli praci. Nehty mám natrene zpevnovacim gelem, a na tu kuzicku jsem si koupila olejicek od naninails. Čím ještě podpořit kvalitu? Mám je prosim nějak zpilovat?