Co na ošklivé nehty?

Anonymní
19.7.24 13:29

Co na ošklivé nehty?

Ahoj, čím se dá prosím zjemnit ta kuzicka u nehtů? Celý život si nehty kousu. Ted si je pár týdnů nekousu. Nehty jsou slabé, kůže okolo ošklivá, ztvrdla. :( K manikerce na gelovky nemůžu kvůli praci. Nehty mám natrene zpevnovacim gelem, a na tu kuzicku jsem si koupila olejicek od naninails. Čím ještě podpořit kvalitu? Mám je prosim nějak zpilovat? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missinecka
19.7.24 13:33

Pořiď si něco na odstranění nehtové kůžičky + používej ten olejíček. Nehtům dopřej čas… musí se z toho vzpamatovat :hug: A pořídila bych si být tebou třeba Biosil Plus ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.24 13:35
  • Citovat
  • Upravit
madla90
19.7.24 13:43

Proč by si nemohla na manikúru? :nevim: Na manikúře si přeci vůbec nemusíš dávat gel/gel lak. Manikérka ti upraví nehty, včetně kůžičky co tě trápí. Jinak tuhle kůžičku je nutné často promazávat, stačí obyčejný olejíčkem, koupíš třeba v dm, nebo objednat. atd + doplň vitamíny, jinak se ti nehty nezpevní, třeba má dobré Vinera. :palec:

Příspěvek upraven 19.07.24 v 13:46

• Citovat
  • Upravit
Missinecka
19.7.24 13:43
@Anonymní píše: Více

Myslela jsem něco na manuální odstranění - např. takovou ti vidlici na kůžičku :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.24 14:17
@madla90 píše: Více

Teď přes léto u nas stejně nic neseženu. :think: dovolený, a navíc mám dve male deti doma. :)

• Citovat
  • Upravit
madla90
19.7.24 19:15

Takže tu manikúru nemůžeš né kvůli práci, ale kvůli tomu, že nikoho neseženeš. ;) Což chápu, pokud se já chci objednat např. na odpolední termín po práci, tak musím měsíc do předu. :roll: A pokud jsou pro tebe komplikace děti, tak si objednat olejíček, vitaminy a nůžky na kůžičku.:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.24 20:03
@madla90 píše: Více

Já jsem psala ze nemůžu mít gelové nehty kvůli práci. Ne navštívit manikerku ;)

• Citovat
  • Upravit
3
19.7.24 23:00

V obchodě s nehtařskými potřebami koupíš tu seřezávací vidličku, jak píšeš. A na internetu najdeš spoustu e-shopů, kde ji mají. Zadej do vyhledávače „nehtařské potřeby“ nebo „manikúra“ a pod. určo tam najdeš, co potřebuješ. Ale zajít na manikúru rozhodně doporučuji. To by byla nejlepší cesta. Měj hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí