Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, jaký byl u vás průběh kolaudace? Přišel nějaký úředník z místního stavebního úřadu? Nebo si ho musíte sehnat sami? Janina
Na stavebnim uradu jsme si domluvili termin s urednici, ktera ma nastarost nasi obec, davala nam i stavebni povoleni, manzel se nabidl, ze ji priveze a odveze autem, kolaudace trvala tak 10 min, jen se podivala jistli dum opravdu stoji, chtela videt patro jestli je jako dokoncene, pak podepsala nejake lejstro, dala si kavu, obcerstveni si nevzala a frcela na urad zpet.
Ano prisla paní celkem prijemna ze stavebního uradu, ten barak se tehdy na nás jeste prepisoval, trosku nás zdrželo přetahování zástavy z jednoho na nový dům, tak i chlap co ho stavil poslal svoji účetní.
A mel přijít z obce i starosta a radní na olaudaci, ale ten se naštěstí omluvil.
Jako to byla jediná věc, co se mi nelíbila, proč by k nam měl někdo lezt z obce my od srpna posledními bydleli a kolaudace byla v říjnu, takže už vše zařízené, poskládané.
Kdyby opravdu došli nic nenadelame.
Paní si vše prošla, podle papíru kontrolovala, zajímaly ji požární hlásiče, jestli okna a dveře jsou jak mají, kde je hasicak.
Každou jednu místnost si prošla.
@Kelsey u nás neprocházela nic, hasičáky dokoupit jsem slíbila ![]()
@matkabagristy píše:
@Kelsey u nás neprocházela nic, hasičáky dokoupit jsem slíbila
U nás paní stihla i vypít kafe a vodu jsme ji nabídli.
Ty jo minimálně hodinu tam byla neli dyl. Že nějakou dobu se procházelo a pak ještě v kuchyni se dívala u stolu do papíru.
@Kelsey u nás byla známá, co má hrad s volejbalovým hřištěm, třeba se v té kuchyni lekla ![]()
@matkabagristy
Nás měl prý původně nastarost chlap. My si ten barak vybrali v dubnu to ještě byla holostavba, domlouvali jsme si podmínky, jak se bude rozdělávat interier na míru, kam v patře ty příčky atd. A vím, že se tehdy ten stavař bavil s tou jeho účetní, že uz budou podávat stížnost na toho chlapa, že hledá muchy na každé stavbě, záměrně vše prodlužuje zdrzuje, háze jim klacky pod nohy atd.
My se v srpnu stěhovali posledního a v září jsme už věděli, že ten chlap byl odvolaný, že nás přidělili někomu jinému.
Takže kdoví co by při kolaudaci dělal, jestli by to probíhalo tak hladce.
Vsak právě, ale furt je víc těch slušných na úřadech, tak je to dobré.