Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Premyslim, co koupit miminku na spani do nasi loznice. Jednu klasickou postylku uz doma mame, spava v ni syn. Pozdeji do nej ulozime miminko, ale do te doby ho potrebuji ulozit u nas v loznici. Jake maji tyto varianty vyhody nebo nevyhody?
No,kolébka je krásná…já ji s takovou radostí koupila,do ní celý set a jedno krásné povlečení. A vyhozené peníze,junior v ní spal jednou. Chtěl mít prostě větší prostor. Spal s námi do půl roku v posteli pod francouzskou dekou. A pak začal úplně bez problémů spát v postýlce. Navíc se brzy otáčel,takže bych ho musela už stejně přendat. Takže pro mně, úplně zbytečná věc,která teď leží ve sklepě. Až se nám( doufejme brzy) zadaří druhé,doufám,že ji využijeme..
A jinak,já měla u postele postýlku koupenou za 700Kč z druhé ruky a spí v ní dodnes( předtím měl jen sundanou jednu postranici . Nechtěla jsem po zkušenostech s kolébkou zbytečně vyhazovat za novou,kdyby stejně zůstal s námi..
@Aduš8 diky za odpoved. Prave nemam u postele prostor na klasickou postylku, potrebuju neco trochu mensiho.
Tuhle kolébku jsem moc chtěla,nakonec mi hodne kamarádem reklo,ze deti v ni nechtějí za chvíli byt,protoze z ni nevidí…Ale osobní zkušenost nemam ![]()
@PaníBovaryová kupovala jsem minipostýlku, u které se dala sundat bočnice a přirazit k posteli. Malí v ní spali docela dlouho, někdy jsem potřebovala prostor a miminko přesunula, jindy jsem si ho nechala u sebe. Klasickou postýlku máme taky a využívala jsem ji tak od 10 měsíců.

Můžu se zeptat - vidím že ta přídavná postýlka je na kolečkách - Vám děti necestují po postýlce? Nepřesouvají se z postýlky do postele a tím pádem nezapadnou do meziprostoru? Líbí se mi ten model postýlky, ale co si pamatuji na svoje děti, tak byly věčně nacpané na šprušlích postýlky, tak nevím jestli by toto bylo pro ně použitelné.
Podobný košík jsem měla na spaní v obýváku a tam byl super. Druhý jsem měla v ložnici, ale ani jedno dítě v něm nechtělo spát a skončilo v přídavné postýlce.
@Evka73 podle me tam bude brzda nebo se daji kolecka odsroubovat ![]()
@Evka73 u té naší postýlky kolečka byly součástí balení a záleželo jenom na mě, jestli je nasadím nebo. Případně se dá z postýlky udělat i kolíbka.
Pujcte si na par mesicu postylku jako maji v porodnici („nakupni vozik“). Prusvitna, na koleckach, polohovaci. Meli jsme ji 6 mes, nez se dcera zacala vic pretacet. Vozila jsem ji vsude po byte. Je uzka, krasne projede dverma. Mrknete na prvnipostylka.cz