Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Já bych teď v létě nechala chodit na boso nebo dala maximálně kožené capáčky. Boty bych koupila až na podzim, až se víc rozchodník.
Doporučuji žádné, max nějaké capáčky. Vygooglete si barefoot.
Na léto stačí capáčky. Pak se musíš rozhodnout, jestli jsi příznivce pevné boty nebo barefoot, tady ti bude každý mlátit o hlavu to druhé, je to tu samý ortoped.
Na první krůčky capacky, pak jsem porizovala protetiky. Určitě nejdřív v kamenné prodejně, kde dítěti premeri nohu a poradi ti
@Lucinda13 Na tyhle první krůčky jsem dceři obouvala na ven kožené capáčky capiki, taky jsme měli botičky atipas… Na doma bosa.
@Martis83 píše:
Já bych teď v létě nechala chodit na boso nebo dala maximálně kožené capáčky. Boty bych koupila až na podzim, až se víc rozchodník.
Urcite ![]()
Zadne boty v lete, maximalne capacky
to je to nejlepsi, koupila bych na podzim az.
Mrknete na sojkashop.cz, littleshoes.cz …to jsou prodejny s ohebnymi a prostornymi, sirokymi botami. Hlavne zadna kopyta ![]()
Perfektne sepsano tady https://ikarkulka.blogspot.com/…ro-deti.html?m=1
Máme sandály i pevný boty Bobux (barefoot), je to pecka, ale počkala bych až se rozchodí, na ty první krůčky v létě není potřeba celkem nic, max nějaký ty koženy capáčky.
@Lily Evans píše:
@Káťa19 nebo neobuto.cz
Ano
urcite je jich jeste vice
Zaklad je diteti nedevastovat nohu v uzke bote, bohuzel vetsina v normalnich obuvich je nevhodna ![]()
Buď na boso, nebo bych koupila sandálky s otevřenou špičkou a pevnou patou + zvýšený kotník, protetika má širokou přední část, jsou super
ale spíš bosky
Zdravím maminky, jaké první botičky pro 13.měsíční holčičku, zatím nechodí, ale brzy bude, na tyhle slunečné měsíce. Poradte kde jste nakupovali? Popř odkazy, cena. Dkěuji