Teepee z aliexpressu

801
28.6.18 21:27

Teepee z aliexpressu

Ahoj holky, chtěla bych pořídit takový ten teepee stan, ale 3500 se mi za to dávat nechce :lol: nasla jsem nějaký na ali nebo na wish.. nemáte někdo zkušenosti, od jskyho prodejce nebo tak? Díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
28.6.18 21:30

a to tam mají nějaký do tisícovky? nebojíš se, že se to cestou poláme? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
801
28.6.18 21:35

@Doe_Jane nasla jsem i za 40$ :lol:
Tyče kdyby se rozlamali, tak muž děla se dřevem, takže to nevadí :lol: spis mi jde o tu látku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
28.6.18 21:36
@murkyf píše:
@Doe_Jane nasla jsem i za 40$ :lol:
Tyče kdyby se rozlamali, tak muž děla se dřevem, takže to nevadí :lol: spis mi jde o tu látku :lol: :lol:

tak v Kiku byl myslím za tisícovku, pokud se nepletu… nebyla jsi tam?

• Citovat
  • Upravit
21680
28.6.18 21:42

@murkyf ja bych se bala, zdr.nezavadnosti
V Kik meli asi za 800,–
Tady taky nejaky najdes https://favi.cz/…/nejlevnejsi?…
A nebo bazarkovy https://www.emimino.cz/bazar/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
28.6.18 22:17

Ja jo nedavno dosila pro dceru. A jen materialovo to vyslo na 1600. Takze tu komercni cenu celkem chapu… z Ali bych nic pro deti neobjednavala. Tyce jsou to nejmensi na nahrazeni, kor pokud mas zdroj primo doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
28.6.18 22:43

A myslíte, že ty stany, které jste tady daly do odkazů nejsou z Číny? A že na tom někdo tady dělal test zdravotní nezávadnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
28.6.18 23:02

V Kiku byl za 550, ale nemá „podlahu“ a ten materiál je takový levný, ale nám stačí, pokud to máte kousek do Německa, tak v Aldi mají teď krásné asi za 30 nebo 40€

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
29.6.18 08:51
@fia80 píše:
A myslíte, že ty stany, které jste tady daly do odkazů nejsou z Číny? A že na tom někdo tady dělal test zdravotní nezávadnosti?

To sice ne, ale proste tomu vic verim…
Ja bych ale koupila drazsi nebo si ho usila ;) ja fandim handmade a rada podporim ceske ruce, sama vyrabim dekorace do pokojicku a kabelky.

Navod na usiti treba tady
http://blog.rosamitnik.cz/…na-siti.html?m=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
29.6.18 08:55

já šila dle tohohle návodu: https://www.modrykonik.cz/…i-am-cycyp8/

jen bacha na vzor na látce. Já měla jednosměrnou a musela vymýšlet a kombinovat, protože té původní bylo málo. Ale povedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2033
29.6.18 09:53

Ahoj, koukni na stránky fler.cz. Už jsem si odtud kupovala mantinely a hnízdečko a jsem moc spokojená. V obchodě bych normálně zaplatila jednou tolik. Lze vyfiltrovat cenu, barvu… u jednotlivých prodejců se můžeš podívat podívat na hodnocení předešlých zákazníků. Týpí plánují kupovat taky odtud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.6.18 15:59
@murkyf píše:
Ahoj holky, chtěla bych pořídit takový ten teepee stan, ale 3500 se mi za to dávat nechce :lol: nasla jsem nějaký na ali nebo na wish.. nemáte někdo zkušenosti, od jskyho prodejce nebo tak? Díky :*

Taky nezapomeň, že z těch 40$ zaplatíš clo a nově i poštovné České poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
29.6.18 22:24

Já samozřejmě taky chápu cenu za kterou se to handmade prodává, musí to byt pěkná piplacka, plus materiál.. rada podpořím česky holky a jejich práci.. ale proste 3500 za stan nedám, sit neumím, ale chtěla bych ho :lol: každopádně díky všem, zkusim to aldi anebo flek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
30.6.18 07:22

Ahoj , Taky jsem si teepee ušila sama. Nechtělo se mi platit přes 3 tisice.
Toto mě vyšlo latky + vyplně asi do 1000kč a tyče kupoval manžel ale to bylo asi 70 kč kus a tech jsme brali 5 protoze byli kratke a museli se napojit. Pak třásně a stuha a 1500 jsme celkove určitě nepřekročila.
A mam teepee, podložku a asi 6 polštařku a jeste mi zbyla nejaka latka.
Obšem šít to pto někoho tak to taky prodam okolo 3 tisisc. Protože kolik prace s tim bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
30.6.18 09:20

@Petruška91 @murkyf Mno právě. Materiál je jedna věc. A když to chcete na komplet (podložka, polštářky) tak se na 1500 dostanete bez problémů. Já navíc měla jednosměrný potisk na látce a hold jsem nechtěla aby byly zvířátka vzhůru nohami, tak spotřeba byla zase o dost větší. Když jsem řekla kamarádce že bych jí to ušiala za 2500 tak si to taky rozmyslela. Ale mě to neživí, je to piplačka a spousta práce po večerech, kdy bych mohla dělat něco jiné. Už jsem se naučila nešít za pěkný úsměv a cenu materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí