Kolega žárlí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
1.2.20 17:50
Měla by sis o tom promluvit s šéfem. Aby věděl, co se děje, že se schválně hledají chyby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1.2.20 18:49
No…vim, ze to kolikrat je velmi neprijemny, ale nejlepsi reseni je to rict sefovi, opravdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chci se zeptat, zda nekdo z vas mel podobnou zkusenot a jak se s ni vyporadal. Pred rokem a pul jsem nastoupila do jedne nejmenovane firmy s kolegou/nadrizenym. Muz ve stejnem veku jako ja. Moc fajn, padli jsme si do oka a on ze zacatku dost casu travil na me pobocce. Ucil se stejne jako ja…aby znal chod pobocek o ktere on by se pak mel starat. Zhruba po pul roce ho uz sef donutil jezdit i po jinych pobockach a v lonskem roce byl u me cca 3×. Bylo to jednoduche. Moje pobocka se stala leadrem a tahounem mezi ostatnimi a jeho tam nebylo treba. Sefovi jsem se osvedcila a tak me zacal zasvecovat i do jinych veci a nyni po roce a pul resim plno veci za naseho manazera(neberu za to ani korunu). No a yen kolega si toho samozrejme vsiml a vidi, ze ty veci by mel delat on. Coz chapu. Sef mi ale nabidl to, ze mu budu delat zastupce(kolegovo misto to neovlivni). No a ten kolega nejen ze jezdi po pobockach a spini me, pomlouva, uz i sleduje moji pobocku a kdejakou chybu hlasi, rozmazava pred ostatnimi-dela zle. Kdyz jsem se ho ptala jestli se mnou ma problem-pry ne. Kdyz jsem se ho ptala jestli by mi to rekl-pry jasny. Ja si s nim narovinu promluvit nemohu nebot nabidku zastupce zatim rekl sef jen me, neni to schvalene firmou a tudiz to ofiko rict nemohu. A je mi jasne, ze na to by se me kolega ptal. Ale situace uz je neunosna a nevim jak z ni ven. Nechci aby kolega skodil me, ale vidim, ze skodi i sobe pred sefem a muze ho to stat misto. Na zacatku to byl fajn partak a doufala jsem, ze az to budu mit potvrzene tak mu to oznamim jako prvnimu..ted z toho mam hruzu co bude nasledovat. I kdyby mi rekl, ze ok..bojim se, aby nadale nedelal zle a nehazel mi klacky pod nohy. Mrzi me to i vuci kolegialnimu vztahu, ktery jsme meli a bylo to super. Byla jsem za nej rada.
je ted jak zhrzela milenka.