Mám tu práci vzít, nebo ještě počkat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím,
jsem v rozpacích a a přemýšlím, zda tu práci vzít či ne. V čistém by to vycházelo
17 000 - 18 000 Kč + benefity k tomu. Je to práce v kanceláři v pojišťovně. Nejde vyloženě o prodej, ale o administrativu, kterou si přeje klientJsem čerstvě po škole, a bylo by to aspoň něco málo do praxe. Z toho 2 000 dojíždění vlakem každý den hodinku tam a zpět:think:. S tím, že mě řekli, že po roce mi přidá na těch 21 000 Kč a pokud budu šikovná můžu růst i více
. Jako je fakt, že peníze se mi budou hodit, odlítám v červenci na dovolenou a být bez práce prostě nejde.
Jsem v rozpacích, zda do toho jít či se na to vykašlat? Co myslíte?
A v jakém kraji?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čerstvě po škole jako že si teď promovala a nebo že si v září dodělala maturitu?
Jak dlouho hledáš práci?
Kde hledáš práci?
Jaké máš rozjednané jiné nabídky?
Ta nabídka je dost mizerná i pro středoškoláka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bych neměla jinou nabídku, tak bych neváhala a nastoupila. Máš tříměsíční zkušební lhůtu, takže během ní můžeš odejít kdykoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš to zkusit a kdyžtak ještě hledat dál. Ve zkusebce můžeš odejít kdykoliv. Taky jsem po škole dojížděla hodinu tam i zpět, jako dalo se to ale samozřejmě mi to po nějaké době začalo vadit, přece jen 2h denně je dost, ale dokud je člověk bez dětí a práce a kolektiv jsou v pohodě tak proč ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše: Čerstvě po škole jako že si teď promovala a nebo že si v září dodělala maturitu?Jak dlouho hledáš práci?
Kde hledáš práci?
@Ou píše: Čerstvě po škole jako že si teď promovala a nebo že si v září dodělala maturitu?Jak dlouho hledáš práci?
Kde hledáš práci?
V červnu budu skládat státnice, takže prozatím mám maturitu, toto by byla moje první nabídka. Jako životopisy jsem rozesílala i dalším firmám, bohužel bez odpovědi.
- Citovat
- Upravit
@roba18 píše:
A v jakém kraji?
napíšu klidně i celé město, konkrétně město Pardubice ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
napíšu klidně i celé město, konkrétně město Pardubice
tak jestli máš VŠ (a nejsi úplné trdlo), tak je to žalostně málo. Ono i na SŠ by to bylo málo. Pokud práci vysloveně nepotřebuješ, tak hledej dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych práci vzala, máš zkušebku během které můžeš ze dne na den odejít. Lepší než sedět doma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik ma mit se středoškolským vzděláním a bez praxe nástupní plat? dle vás? 25..30? Že vam to prijde mizerný?
S tím dojížděním bych ale do toho nešla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrazik6 @Anettgizmo
Souhlasim.
Kdo dneska nema Bc.? Konkurence je dost, kdyz to nevezme tahle, tak misto daji jine.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějak se začínat musí. Lepší, než sedět doma na pr.deli. Jinou nabídku nemáš, odejít můžeš ve zkušebce. Navíc kdo říká, že takové peníze musíš mít pořád. Záleží taky, jak budeš šikovná a co umíš. Mě třeba šéf sám přidal po zkušebce 5000 na základu
Navíc hodí se ti práce do praxe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
Jsem čerstvě po škole, a bylo by to aspoň něco málo do praxe. Z toho 2 000 dojíždění vlakem každý den hodinku tam a zpět:think:. S tím, že mě řekli, že po roce mi přidá na těch 21 000 Kč a pokud budu šikovná můžu růst i více
. Jako je fakt, že peníze se mi budou hodit, odlítám v červenci na dovolenou a být bez práce prostě nejde.
jsem v rozpacích a a přemýšlím, zda tu práci vzít či ne. V čistém by to vycházelo
17 000 - 18 000 Kč + benefity k tomu. Je to práce v kanceláři v pojišťovně. Nejde vyloženě o prodej, ale o administrativu, kterou si přeje klient
Jsem v rozpacích, zda do toho jít či se na to vykašlat? Co myslíte?