Uklízečka kanceIáří

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.1.20 16:44

Uklízečka kanceIáří

Dobrý den, naskytIa se mi práce úkIidu kaceIáří a chodeb. Není tady někdo kdo má takovou práci? Co práce obnáší, konkrétně co vše musíte děIat. Děkuji
PS : prosím bez rýpání :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.1.20 16:48

Podlahy vyluxovat, vytřít, stoly šetřit od prachu, vynést koše

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.20 16:49
@Anonymní píše:
Podlahy vyluxovat, vytřít, stoly šetřit od prachu, vynést koše
:mavam: :mavam: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
373
30.1.20 17:55

No, musíš být rychlá, pečlivá a nikoho moc neotravovat pokud budeš uklízet v jejich pracovní dobu ( tak to většinou funguje, když pracuješ pro úklidovku). Je v tom úklid jak jsi zvyklá ( vysávat, utírat prach, desinfekce wc a umyvadel atd..) doplňování mýdla, toaletního papíru, papírových ručníků atd., když uklízíš v kancelářích s kuchyňkou tak i vyměňovat houbičky u dřezu, čistit kovnvici, mikrovlnku atd..). Je to fajn práce, vždycky jsem si u toho vyčistila hlavu. Najedeš si svůj systém a je to pohoda. Za mě super práce, jestli jsi anonymní protože se za to stydíš tak tomu nerozumím. Ať děláš cokoliv, je to lepší než nedělat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.20 18:06

@smarket úklid by byl až po pracovní době úředníků, děkuji za reakci :*

• Citovat
  • Upravit
19981
30.1.20 21:53

Já to dělám jako brigádu. Mám jednu firmu, chodím tam 2×tydne na 3hodiny. Vynést koše, otrit je, umýt socialky, doplnit mýdlo, toaletak, ručníky, umýt zrcadla, zamést 3× schody, utrit prach na stolech, polickach, tiskarnach, vyluxovat koberce, vytrit podlahy, umýt kuchynku, mikrovlnku, drez, otrit pc, 2patra, 7kancelari, 2 zasedacky, kuchyňka a socialky. Já si tam chodím vyčistit hlavu a jsem ráda že jsem to k rp našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.20 22:38
@lachtanice86
@lachtanice86 píše:
Já to dělám jako brigádu. Mám jednu firmu, chodím tam 2×tydne na 3hodiny. Vynést koše, otrit je, umýt socialky, doplnit mýdlo, toaletak, ručníky, umýt zrcadla, zamést 3× schody, utrit prach na stolech, polickach, tiskarnach, vyluxovat koberce, vytrit podlahy, umýt kuchynku, mikrovlnku, drez, otrit pc, 2patra, 7kancelari, 2 zasedacky, kuchyňka a socialky. Já si tam chodím vyčistit hlavu a jsem ráda že jsem to k rp našla.

Děkuji já to budu mít na hIavní pracovní poměr na 4 hodky denně. Tak jste mě ukIidniIa úkIid mi nevadí aIe chtěIa jsem vědět jak to chodí protože jsem ještě takhIe nikde neukIízeIa :)

• Citovat
  • Upravit
19981
30.1.20 22:44

Taky jsem to nikdy před tím nedělala. Chce to být rychlá, pečlivá a poctivá (asi to zní blbě, ale já tu nabídku dostala, protože předchozí uklízečka tam něco vzala hned při prvním úklidu) ale nebudu lhát, je to fuška, celkem se zapotim. Ale mně to neva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat