Kolegyně bordelář

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
barbaruška
11.11.13 10:16

kolegyně bordelář

.

Příspěvek upraven 01.01.14 v 23:32

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
896
11.11.13 10:27

Nemyslim si, že by antidepresiva oblbovala natolik, taky si nemysllím, že je potřeba chodit kvůli tomu kolem ní po špičkách..AD tlumí, spíš reakci na situace, takže to případně rozdýchá..
Osobně by mě to nas.alo a všude kde nechává bordel nalepila lístečky..Bude jí to blbý a začne to dělat, doufejme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
11.11.13 10:41

S AD to nemá nic společného… Že jí to, ale není hloupé to mě docela udivuje… Ty lístečky výše míněné nejsou až tak špatný nápad, a nebo vždy jen koukat a každou maličkost jí připomenout, už jen jak dojí ten jogurt a staví to tam zavolala bych „kelímek!“ bude to chvíli vypadat jak u blbečků na dvorečku, ale pokud to budete uklízet za ní, nikdy se to nenaučí…

By mě zajímalo jak to vypadá u ní doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbaruška
11.11.13 10:46

.

Příspěvek upraven 01.01.14 v 23:33

• Citovat
  • Upravit
barbaruška
11.11.13 10:49

.

• Citovat
  • Upravit
14090
11.11.13 10:53

@barbaruška to, že se takhle kouká do blba můžou způsobovat i nějaké problémy, člověk když řeší nějaké starosti a trápí se tak se špatně na něco soustředí a musí na to myslet…

ale s tím nepořádkem bych to řešila… Sedla bych si s ní, udělala kafčo a hodila vážnou řeč i s druhou kolegyní, nabídla jí pomoc třeba že se může svěřit zda jí něco trápí, nevím jaký máte vztah… Ale uklízet po sobě snad není až tak náročné aby to nezvládla… po té bych jí klidně kontrolovala jak malé dítě, ale NIC bych za ní neuklízela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.11.13 11:01

@barbaruška
tohle nemá s AD co dělat AD pomáhají zvládnout emoční stavy ale rozhodně nemění osobnost člověka ve smyslu - stane se z něj větší bordelář než předtím byl…
naopak ted když má AD a ulevilo se jí v emoční rovině, tak by měla být schopná právě si začít hlídat i ty běžné věci ve kterých předtím fungovat nebylo pro ni možné - př řešit problémy více uklízet atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.11.13 11:07

@barbaruška hustý :mrgreen: já měla taky vždycky bordel v kanceláři :mrgreen: Měla jsem svou kancelář, takže pořádku milovní kolegové netrpěli a zákazníci mi tam nechodili. Ale já měla tvůrčí bordel :lol: Hned zkraje jsem nechala odstěhovat nábytek, protože bych do něj stejně nic nedávala, místo toho na všech zdech nástěnky s tunou přes sebe napíchaných věcí. Ooooobr stůl kde bylo místo jen pro sklenku a počítač a pomalu jen cestičku od dveří, jinak po zemi rozložené letáky atd. Dělala jsem marketing + reklamu, takže jsem musela mít pro práci klid a svoje. Bylo to hustý, ale já se v tom perfektně orientovala. Šéf za mnou odmítal chodit, takže mi volal a na porady jsem chodila k němu, nicméně chápal, že to je „moje“. Ale špinavý nádobí a jídlo jsem tam fakt neměla, to by mě mrsklo, na to jsem háklivá. A marně přemýšlím, co by mi musel někdo udělat, kdyby mu ten můj tvůrčí bordel vadil…asi by nebylo co, holt je člověk takovej a nezměníš. Pro ostatní ale chápu, že to je nepříjemný, že se toho musí účastnit :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbaruška
11.11.13 14:05

.

• Citovat
  • Upravit
61
22.11.13 10:55

No, je pravda, že antidepresiva nezpůsobují bordel, ale možná je po nich kolegyně jednoduše tak laxní, že jí je to jedno… to je docela častý úkaz…

Musí to být hrozně nepříjemný :evil: :evil:

Možná si s ní od duše promluvit nebo se šéfem, že to tak dál nejde, přijde na to, jak důkladně to chceš řešit…

Ale pokud bere AD tak to možná nějak negativně působí…

Já jsem třeba na pořádek v kanceláři neuvěřitelně vysazená. Často mě rozhodí, když si třeba ke mně sedne kolega a přeháže mi věci na stole :D :nevim: :nevim: často čtu články o organizaci na stole třeba na http://www.sevt.cz/…ske-potreby/ tam je vždy spousta super tipů :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat