Kolik byste dali za doučování?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.10.23 21:13

Kolik byste dali za doučování?

Dobrý den,

mají/měli Vaše děti doučování? Kolik jste zaplatili za jednu hodinu? Kdysi jsem doučovala pod agenturou a měla jsem 100,– za 45 minut. Bohužel nyní mi nezbývá nic jiného než doučovat soukromě. Nastavila jsem si tedy cenu 150,– za 45 minut, 200,– za celou hodinu…inzeráty mi visí ve všech možných fb skupinkách na doučování a zatím jsem sehnala jenom jednoho žáčka na doučování. Přitom jsem připravila přijímačkám i k maturitě desítky žáků i studentů, mám zkušenosti i se skupinovou výukou…
Bavila jsem se o tom se známou a prý je to málo, kdybych požadovala za doučování víc peněz, zájemců by bylo více, takhle si řeknou, že je to levné, tím pádem asi moc dobrá nejsem. Co si o tom myslíte Vy?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
26.10.23 21:15

Matika 300 za hodinu, uci medik v sestaku. On line.
Cestina taky 300, studentka nevim ceho. Osobne v knihovne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.10.23 21:18

350,– jazyk - student, online. Jinak běžně 300,– nekvalifikovaný student, 400,– a více kvalifkovaná učitelka. Samo to jde spíš na doporučení, než že si tě někdo náhodně vybere na facebooku, je toho tam hafo, kvalit dost různá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
26.10.23 21:20

Platím 300 kc/60 minut, matematika, 9. trida, Praha.
Byla bych ochotná platit až 400 Kč.
2 stovky by mi přišly podezřele málo.

• Citovat
  • Upravit
74219
26.10.23 21:22

Dceři chodí slečna studentka. Jedou přípravu matematiky na přijímačky. Když něco nechápe dcera od učitelky ve škole, tak i to spolu projdou.
Chce stále 150,– za hodinu. Nechce to zvednout.
Ptala jsem se ji v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
26.10.23 21:23

Cenu mas fakt nizkou na někoho s takovými zkušenostmi. Nedivím se, že to lidi odradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
26.10.23 21:27

Dávala jsem pár let zpátky 150 kamarádce učitelce, když připravovala mé děti na přijímačky na osmiletý gympl. Ona to normálně dělala za 300 na hodinu a občas se domluvily 2 děti, že budou chodit spolu, tak jim to vyšlo 150 pro jednoho. Ale jela s nimi to stejné- přípravu na přijímačky na gympl. A bylo jí jedno, jestli tam sedí jedno nebo dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
26.10.23 21:28

A jakou mas kvalifikaci? Za 200 (nezdanenych) jsem doucovala pred skoro 10 lety. Ted bych pod 300 nesla. A to v regionu, kde je ucitelu dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44191
26.10.23 21:44

150- 200 Kč za sezení, ale skupinová výuka. Sejde se víc kamarádek, doučuje student VŠ, kterého zprostředkovali rodiče jedné z nich.
Dceři to zatím stačí, mají souběžné doučování ve škole ČJ a M od učitelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
26.10.23 21:45

Ano, jsi levná. Já loni platila 250,–/hod., příprava na přijímačky z matematiky.

Vlastně ani nevím, jestli to byla vyučovací nebo klasická hodina, ale vyšlo to, tak čert to vem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.23 21:48

Já beru 400 za 60 minut, obvykle AJ, ale když potřebuje něco jiného, děláme to (třeba vloni přípravu na přijímačky, přípravu na „malé maturity“ atd.). Praha, jezdím za ním domů. Kvalifikovaná učitelka nejsem, ale učím ho už leta, předtím jeho bráchu, tak jsou se mnou asi spokojení. :nevim:
Přijde mi to vcelku adekvátní, cca 20-30 minut strávím přípravou na danou hodinu, vše potřebné sháním, tisknu, nosím, cca 35-40 minut jedu k němu a stejně tolik zpět.

• Citovat
  • Upravit
66799
26.10.23 21:51
@Anonymní píše:
Já beru 400 za 60 minut, obvykle AJ, ale když potřebuje něco jiného, děláme to (třeba vloni přípravu na přijímačky, přípravu na „malé maturity“ atd.). Praha, jezdím za ním domů. Kvalifikovaná učitelka nejsem, ale učím ho už leta, předtím jeho bráchu, tak jsou se mnou asi spokojení. :nevim:
Přijde mi to vcelku adekvátní, cca 20-30 minut strávím přípravou na danou hodinu, vše potřebné sháním, tisknu, nosím, cca 35-40 minut jedu k němu a stejně tolik zpět.

zaclo to lukrativne., ale s tim dojizdenim je to mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
26.10.23 21:51

Platíme 300 za hodinu - jazyk. Nejde o přípravu na přímačky, či zkoušky, jsou to lekce nad rámec běžné výuky. Nižši stupeň Zš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.23 21:59
@Anonymní píše:
Dobrý den,

mají/měli Vaše děti doučování? Kolik jste zaplatili za jednu hodinu? Kdysi jsem doučovala pod agenturou a měla jsem 100,– za 45 minut. Bohužel nyní mi nezbývá nic jiného než doučovat soukromě. Nastavila jsem si tedy cenu 150,– za 45 minut, 200,– za celou hodinu…inzeráty mi visí ve všech možných fb skupinkách na doučování a zatím jsem sehnala jenom jednoho žáčka na doučování. Přitom jsem připravila přijímačkám i k maturitě desítky žáků i studentů, mám zkušenosti i se skupinovou výukou…
Bavila jsem se o tom se známou a prý je to málo, kdybych požadovala za doučování víc peněz, zájemců by bylo více, takhle si řeknou, že je to levné, tím pádem asi moc dobrá nejsem. Co si o tom myslíte Vy?

Ja davala 200.- na celou hodinu za syna asi 9 let zpet jedne ucitelce, kterou jsem nasla pobliz naseho bydliste. Doucovala mi ho z ceho momentalne bylo nejvice potreba, cestina nebo matika.
Min.rok jsem ji znovu oslovila ohledne dcery, cena zustala stejna, pani je uz v duchodu a timto si privydelala a myslim, ze ji to vlastne i bavi..cena je pro me dobra, nevim, jestli bych chtela davat vic. Jako kdyby horelo, dam, ale tech 800.- az 1000.- je pro me tolik, co jsem ochotna dat bez nejakeho hlubokeho premysleni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.23 22:01

Za jazyky platím 400,– a 450,– za hodinu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat