Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,mám 13měsíční dvojčátka vážíme kolem 8,5kg a měříme kolem 75cm.Chtěla jsem se právě zeptat,jestli už múžeme do sedačky 9-18kg?
do sedačky 9-18 kg by předně dítko mělo mít 9 kg
ale prý stačí když má 9 kg oblečené v tom v čem jezdí v sedačce. já mladší cácoru „stěhovala“ do sedačky 9-18 kg před 2 týdny, to jsem zjistila, že i nahatá má 8,9 kg.
když k tomu připočtu boty, počůranou plenku a oblečení do tohoto nečasu, tak těch 9 kg má…
já malou dala do sedačky 9-18 v 10m, v roce měla 75cm a 9,5kg, já teda musela, ve skořápce byla v lednu už jak sardinka
My resime opacny problem - jak ve vajicku jeste vydrzet - Lukasek ma ve 4,5 mesicich 71 cm a 9,5kg
Rozmery na vetsi sedacku tedy ano, ale vek rozhodne ne…
http://www.youtube.com/watch?…
takze mam jasno, BESAFE IZI COMBI s isofixem…
mazlove,
do sedačky 9-18 musí mít nejméně 9kg, 9měsíců a samo sedět, výška není rozhodující.
rozinka , když je tam velký a nemá věk tak nejlépe do nějaké protisměrky, a jedna z nějv+ětších je Besafe IZI Combia varianty: Izi Combi Isofix, Izi Kid, Izi Kid Isofix : http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…
a hlavně jsou protisměrné až do 18 kg
jj, steeve, jak pisu vyse, Besafe IZI combi isofix je jasna volba, neni o cem premyslet ![]()
jo jo to my máme asi stejný problém s tou výšku a váhou:D máme vajíčko značky Inglesina malý má 7 měsíců a 75cm typuju byli sme v půlroce na prohlídce, no a je ve vajíčku protisměru a máme krátký pás tak má chudák nožky zaražené v sedačce nevíte jak pomoct?nová sedačka??nešlo by sedačku dát po směru??prý se to nemá nemáte někdo zkušenost??
vajíčko nemůžete dát po směru a ani dítě dokud nemá nejméně 9kg 9měsíců a samo nesedí nesmí jít do posměru, jestli se Vám již nevejde do vajíčka tak jděte do sedačky 0-18, kde bude dále v protisměru, ale už má více místa
já mám opačný problém, do kolika cm v sedačce 9-18kg. sedačka romer duo plus, do 18kg to je zhruba do 4 let, takže do 110cm výšky? syn má 92cm a zdá se mi že ještě kousek a bude mít hlavu těsně s okrajem sedačky.nebo v 15kilech raději přemístit do sedačky 15/36kg? stále nad tím přemýšlím, protože vím o dětech co v 6ti letech mají 15kilo a někteří mají 15 kilo už v roce a půl. díky!
Celtico, v sedačce 9-18 může být do 18 kg, nebo dokud hlava nepřesahuje okraj nad úroveň očí, nebo dokud nejdoun pásy pod ramena, takže má místa ještě dost, bude mu tak do cca 105cm.
tenhle problém právě zažíváme také,Anettce bude 17.7. 5.měsícu,z vajíčka ji už přečuhuji nožičky..váží 6300gr. ale ve velké sedačce se ještě špatně udrží,je pro ni nepohodlná
Nohy přečuhovat mohou, dokud se tam vejde hlava, tak je to v pohodě. 5 měsíců je na větší sedačku strašně brzo.