Romer King Plus, Maxi Cosi Tobi

12
31.5.10 10:48

Romer King Plus, Maxi Cosi Tobi

Dobrý den,
mám 13ti měsíční dceru, budeme kupovat novou autosedačku a dle testů a ohlasů je zřejmě nejbezpečnější koupit nejdříve kategorii 9-18kg, v testech dobře dopadli (pokud se nepletu): Maxi-Cosi Tobi i Romer King Plus. Máte někdo zkušenosti s nimi?? Nebo doporučujete nějakou jinou?? Jde mi především o bezpečí dítěte!!
Předem díky, Lucka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
31.5.10 10:53

ahoj,podivej se do poradny,zrovna jsem se tam ptala,kterou,protoze se prave rozhodujeme mezi temito autosedackami.ten pan psal,ze obe jsou bezpecne,ze neudelame ani s jednou chybu,ale romerKing je vic prostornejsi a maxi cosi se blbe pouta do auta. no precti si to tam cely. My jsme se nakonec rozhodli pro Britax (coz je romer king)

• Citovat
  • Upravit
12
31.5.10 10:59

Díky Leni, jsi zlato :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
31.5.10 11:06

My máme taky Romer king plus (na radu od steeva) ..a jsme (my i Matyášek) opravdu naprosto spokojeni!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
31.5.10 11:08

My máme taky Romer king plus a taky jsme moc spokojení. Asi to byl jen můj pocit, ale ta Maxi Cosi Tobi mi přišla menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
31.5.10 11:34

obě jsou dobré, jak Tobi, tak King, jsou to jediné 9-18 bez isofixu, které mají 4 hvězdičky z bezpečnosti,
a King je prostornější a levnější a hlavně je všude skladem, kdežto na Tobinu se čeká 4-8 týdnů, nyní nejsou skladem, takže Kinga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
31.5.10 12:28

My jsme měli Romer King plus a dcerce dlouho nevydržela. V jejich dvou letech jsme museli již koupit tu další řadu, nevešla se nám tam na výšku. Ochrana kolem hlavičky nešla víc zvednout a dcerce to už hodně tlačilo do ramínek. Je na svůj věk docela vysoká. Takže nám vydržela cca něco přes rok.
Diskutovali jsme to i v obchodě, kde jsme ji kupovali a doopravdy víc zvednout ta opěrka nešla. Takže na zimu cca v jejich 2 roky a kousek jsme museli koupit novou, ale bohužel už není pěti bodová, ale Romer je to také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
31.5.10 12:31

Ještě jsem chtěla napsat. Jinak spokojenost nadevše, máme po těžké autonehodě, stala se před necelým rokem a vše v pořádku … takže doporučuji z vlastních zkušeností :-D :-D Pásy vydržely, žebírka neměla zlomená, takže ta ochrana na pásu je výborná. I plast kolem sedačky je pevný, vypadá doopravdy bezpečně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
31.5.10 13:06

Zkušenost Katky asi mluví za vše, ale přidám i svojí. Také jsme se rozhodovali mezi těmito dvěma a zvítězila Römerka. Přestože je prostornější, je na šířku celkově o kousek užší, takže se děti vzadu tolik nemačkají . Bezpečné budou asi srovnatelně. Ale myslím , že je dobré je vyzkoušet obě, co vyhovuje jednomu nemusí vyhovovat druhému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
31.5.10 13:30

To jsem rada holky,ze jste kazda pridala zkusenost. Nam taky totiz prisel ten Romer prostornejsi nez Maxi cosi. Tak jsem se jeste i zeptala na poradne a tam se to rozhodlo. myslim,ze ta cena neni zase tak rozdilna od Maxi Cosi.tak jsem fakt rada,ze jste pridaly vlastni zkusenosti a vic jste me ujistily,ze Romer je lepsi.Diky!

• Citovat
  • Upravit
7369
31.5.10 13:52

My měli taky Romera, měla jsem před tím maxí-cosi, ale Priori, jiná před sedmi lety nebyla a spokojená jsem moc nebyla, tak pak jsem volila Romera a super. Teď už máme ještě o kategorii větší a opět Romer. Maxi-cosi zase preferuji u té nejnižší kategorie. Ale ani s jednou určitě zle neuděláte. Možná by taky stálo za to fyzicky vyzkoušet do auta a posadit dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.5.10 14:46

taky máme romer king plus a jsme spokojení :palec:

• Citovat
  • Upravit
12
31.5.10 14:51

Drahá Káťo,
moc mě mrzí, že jste Romera museli vyzkoušet v reálu :-( , nicméně o to větší plus pro něj :palec: . Děkuji za příspěvek a u nás je rozhodnuto :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.6.10 23:49

Máme Romera King Plus a taky Britax (0-18). Romer je prostornější a jsme s ním spokojení. Na zimu už budeme kupovat větší, přestože váhově je dcerka (budou jí 3 roky) s rezervou v limitu - v zimní bundě je i Romer úzký v ramenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.10 01:34

Vyborne sedacky obe, ja ale hlasuji pro Kinga, proste römer je römer, má skvělé upínání do auta - pásy se vyborně vypnou, a je o cca 15 % sirsi, nez bezne sedacky a to je take velke plus…
Pokud muzu doporucit alternativu v dane kategorii, tak se mi libi Kiddy Infinity, nebo novinka Kiddy Energy Pro - vysoka bezpecnost a idealni pro vsechny, co „stehuji“ sedacku z auta do auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí