Kolik dát poštovné?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3503
22.2.20 10:27
@Berry77 píše:
tak to ani náhodou, nejlevnější je doporučený dopis místo balíku, pokud je to 50×35×5cm a do 1kg a stojí to 57 Kč. Ale tak se dá poslat dvě, tři malé věci.
Balíky jdou od 119 Kč a výš

Ale do doporučeného dopisu oblečení nedá.
Těch 65 Kč je v zásilkovně. Posílám už jen přes ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35442
22.2.20 13:12

A budeš to posilat na dobírku? Já jsem vždycky pani na poště řekla, že na to chci dát na dobírku např.500+poštovné a ona mi vyjela kolik to bude a u okýnka jsem to dopsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
22.2.20 13:41

Tak buď to pošli přes zasilkovnu, bude to levnější, nebo si řekni za poštu 150 Kč a co bude navíc, paní pošleš zpátky na účet. Nebo si prostě změř krabici a na stránkách pošty zjistíš ceník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.2.20 16:18
@Anonymní píše:
Zdravím chci se zeptat prodávám paní krabici oblečení viz.foto ale nemám tucha kolik bych tak mohla dát paní poštovné za takový balík. Můžete mi prosím poradit? Je tam cca 45 ks obleček. Děkuji. Na stránky pošty jsem se dívala ale stejně se lepší poradím tady s někým kdo s tím má víc zkušeností. Odesílám z havirova do Zlína.

Do 2 kg to lze poslat po ČR jako doporučené psaní. Popřípadě to rozdělit na více dopisu. Balík do ruky/ na poštu nebrat. Na podací lístek nevyplnovat tel. Číslo, je za to poplatek asi 10 Kč. Zdraví bývalá postacka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat