Kolik křupinek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
26.5.11 21:57
janica252 píše:
jajinka veverka píše:
MarkyM píše:
Jáji já je sehnala ve zdravý výživě.
tu prdelákově je mají jen v lékárnach ale ne nesolený :-?
já je viděla i třeba v bille, ale nevím, jestli tam máte nějakej větší obchod… měli teda jen jeden druh - kukuřičný bio, ale měli…

jooo zase takej prdelákov nejsme :mrgreen: Máme tu billu i penny. sem z přeštic, já to jakože myslela, že tu je hodně menší město jak třeba Plzen , praha, brno atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
26.5.11 22:00
jajinka veverka píše:
janica252 píše:
jajinka veverka píše:
MarkyM píše:
já je viděla i třeba v bille, ale nevím, jestli tam máte nějakej větší obchod… měli teda jen jeden druh - kukuřičný bio, ale měli…
jooo zase takej prdelákov nejsme :mrgreen: Máme tu billu i penny. sem z přeštic, já to jakože myslela, že tu je hodně menší město jak třeba Plzen , praha, brno atd :mrgreen:

tak tady v bille je mají, bio kukuřičný křupky (bez příchutě) a bio kukuřičný tyčinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.5.11 22:06
janica252 píše:
jajinka veverka píše:
janica252 píše:
jajinka veverka píše:
MarkyM píše:
jooo zase takej prdelákov nejsme :mrgreen: Máme tu billu i penny. sem z přeštic, já to jakože myslela, že tu je hodně menší město jak třeba Plzen , praha, brno atd :mrgreen:
tak tady v bille je mají, bio kukuřičný křupky (bez příchutě) a bio kukuřičný tyčinky…

dekuju hned zítra se tam zajdu mrknout. a kde to maj u detských potřeb, tam sem to totiš nikd yneviděla. nu mrknu zejtra. dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.5.11 22:06
janica252 píše:
jajinka veverka píše:
janica252 píše:
jajinka veverka píše:
MarkyM píše:

dekuju hned zítra se tam zajdu mrknout. a kde to maj u detských potřeb, tam sem to totiš nikd yneviděla. nu mrknu zejtra. dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.5.11 22:54

no my v bille jednou nejake kukuricne koupili, ale byly desne tvrde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.5.11 22:58
pomeranca píše:
no my v bille jednou nejake kukuricne koupili, ale byly desne tvrde :think:

nu tak, on jí i desn;ě tvrdý piškoty od nestlé, davam mu je teda jen vyjímečne,ale nekdy jo, když je moc hodnej :mrgreen: a i se 4 zubama je za chvíli zdolá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.5.11 06:47

je fakt, že jsou tvrdší než jiný… a čím dýl jsem je měla, tím to bylo horší:) ale malá je baštila i tak:))) měli je právě blízko normálních křupek, brambůrek a tyčinek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí