Kolik křupinek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
janica252 píše:jajinka veverka píše:já je viděla i třeba v bille, ale nevím, jestli tam máte nějakej větší obchod… měli teda jen jeden druh - kukuřičný bio, ale měli…MarkyM píše:tu prdelákově je mají jen v lékárnach ale ne nesolený
Jáji já je sehnala ve zdravý výživě.
jooo zase takej prdelákov nejsme
Máme tu billu i penny. sem z přeštic, já to jakože myslela, že tu je hodně menší město jak třeba Plzen , praha, brno atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jajinka veverka píše:janica252 píše:jooo zase takej prdelákov nejsmejajinka veverka píše:já je viděla i třeba v bille, ale nevím, jestli tam máte nějakej větší obchod… měli teda jen jeden druh - kukuřičný bio, ale měli…MarkyM píše:tu prdelákově je mají jen v lékárnach ale ne nesolený
Jáji já je sehnala ve zdravý výživě.Máme tu billu i penny. sem z přeštic, já to jakože myslela, že tu je hodně menší město jak třeba Plzen , praha, brno atd
tak tady v bille je mají, bio kukuřičný křupky (bez příchutě) a bio kukuřičný tyčinky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janica252 píše:jajinka veverka píše:tak tady v bille je mají, bio kukuřičný křupky (bez příchutě) a bio kukuřičný tyčinky…janica252 píše:jooo zase takej prdelákov nejsmejajinka veverka píše:já je viděla i třeba v bille, ale nevím, jestli tam máte nějakej větší obchod… měli teda jen jeden druh - kukuřičný bio, ale měli…MarkyM píše:tu prdelákově je mají jen v lékárnach ale ne nesolený
Jáji já je sehnala ve zdravý výživě.Máme tu billu i penny. sem z přeštic, já to jakože myslela, že tu je hodně menší město jak třeba Plzen , praha, brno atd
dekuju hned zítra se tam zajdu mrknout. a kde to maj u detských potřeb, tam sem to totiš nikd yneviděla. nu mrknu zejtra. dekuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janica252 píše:jajinka veverka píše:tak tady v bille je mají, bio kukuřičný křupky (bez příchutě) a bio kukuřičný tyčinky…janica252 píše:jooo zase takej prdelákov nejsmejajinka veverka píše:já je viděla i třeba v bille, ale nevím, jestli tam máte nějakej větší obchod… měli teda jen jeden druh - kukuřičný bio, ale měli…MarkyM píše:tu prdelákově je mají jen v lékárnach ale ne nesolený
dekuju hned zítra se tam zajdu mrknout. a kde to maj u detských potřeb, tam sem to totiš nikd yneviděla. nu mrknu zejtra. dekuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no my v bille jednou nejake kukuricne koupili, ale byly desne tvrde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pomeranca píše:
no my v bille jednou nejake kukuricne koupili, ale byly desne tvrde
nu tak, on jí i desn;ě tvrdý piškoty od nestlé, davam mu je teda jen vyjímečne,ale nekdy jo, když je moc hodnej
a i se 4 zubama je za chvíli zdolá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je fakt, že jsou tvrdší než jiný… a čím dýl jsem je měla, tím to bylo horší:) ale malá je baštila i tak:))) měli je právě blízko normálních křupek, brambůrek a tyčinek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit